Merismeryem Kizlar ya ben 7 hafta olacak nerdeyse hamileyim ama hic kendimi hamile gibi hissetmiyrm ne migdem bulaniyo ne basm donuyo arada bulanti geliyo gidiyo sadece bide cok ackiyorum nden ki
Meltem123 Merismeryem bulantı ve baş dönmesi herkeste olmaz bende de nadir bulantı oluyordu çok normal suanki durumun
Nildrmz Merismeryem yeni yeni başlıyor olabilir ama illa da olcak diye birşey yok O hissettiğin mide kazınması ben de de var sanırsın günlerdir açız 😁
Canangnr Merismeryem Canım tadını çıkar işte ben 4 ay aralıksız kustum gece gündüz,ne güzel belki sende olmayacak bu korkulacak bişey değil şanslısın ✌🏻
znurstnKaraca Merismeryem Benimde öyleydi adetim gecikmese hamile olduğumu anlamıcaktım bir kez bile midem bulanmadı şuan 24+3 olduk sizinde öyle olması normal 😍😍😍😍
Smrk Ben 16.haftadayım başım dönmedi ara ara bazı şeylere midem hassaslaştı ama abartılacak kadar değil herkeste aynı etkiler olmayabiliyor bence sevinmelisin midesi sürekli bulanıp hiç bişey yiyemeyen hamileler var onların durumu daha zor.
Esrazoan Aynı bende öyleydim miğdem kazınıyordu sürekli ve gögüslerim çok şişmişti başka belirtim yoktu . Şimdi neredeyse 10 haftalık olduk Arada miğde bulantım ve tiksinme dışında çok bi belirtim yok hala 😇
Merismeryem Esrazoan benimde ya saat basi acikiyorum ama bi lokma bisi alim hemen doyuyrm ilk hamileligim bisi de bilmeyince dusunduruyo nden bole die
Aysun2834 Merismeryem Merismeryem cnm sen bugünlerin keyfini bol bol çıkar acıkmanında aynı şekilde bende o haftada hamile gibi değildim sonra o bulantılar bir başladı sevdiğim ne varsa tiksindim zaten yemek konusunda çok seçici biriydim aç geziyordum resmen 18.haftaya girdik çok şükür ama hala bitmedi o bulantılar