cloverart Ayseturkoz bebeğin anne karnında 1 günü dışarıda 1 haftasıyla eş değermiş. Ne kadar geç o kadar iyi tabi sağlık durumu el verdiği sürece. Ve gününede anne ve bebeğin durumuna göre karar verir doktor.
Sozipek Ayseturkoz bebeginizin gelişimine göre be saflık sorununuz yoksa 39 haftadan sonra alınıyor ben 38+5 te oldum hayırlı dogumlar🤗
ZeynepAda33 O bebeğinin kilosu ile gelişimi ile alakalı daha çok.Bir sıkıntı olmazsa doktorlar 38.haftayı tamamladıktan sonra alıyorlar ama bebeğin suyu azalır kordon dolanır veya nişan gelir buna benzer sıkıntılar olursa 38 i beklemeden de alabilir.
ilknurosman Ayseturkoz benim kuzenimm ve esimin kuzenini 38.ci haftada almislardi sezeryana bende yarim saat sonra tam 38+0 olucam Allahin izniyle pazartesi gunu yani 38+1 de son kontrolum var pazartesi gunu sezeryan tarihini vericek doktorum bakalim benimde 38 demi alicak yoksa 39 dami aklimda deli sorular 🤷😁😁
Gelecektenbirgun ilknurosman bende 10 dk sonra 38 olacam inşallah pazartesi doktoru arayıp salı günü sezeryan olmak istiycem
ilkbahar Ayseturkoz kişiye göre değişiyo ben de gestasyonel diyabet vardı 36+6da aldı doktorum ama bebek te gelişmişti. 4040 kg 54cm doğdu 🙆♀️🤷♀️
ilknurosman Gelecektenbirgun artik bebislerimize kavusmak icin can atiyoruz insallah benimde bu hafta alir gerci ben gecen cakallik yapip hastaneyi arayip doktorun randevu sistemini sordum dolumu kapalimi falan diye bu hafta icin randevulari ful dolu diyorlar 19 undan itibaren de randevu sistemini doktor daha acmamis bana gore muhtemelen 19 undan sonra alicak gibi geliyor ama gorumcem ve arkadasim o belli olmaz bu haftada alabilir sonucta yarim saatlik is yarim saat erteleyebilir randevusunu doktor diyolar aklimda deli sorular 🤷😁😁 pazartesi gunu randevum var son kontrol inah yarin gel alalim der artik son gunler gecmek bilmiyor 🤦😁