Esra0691 Kızlar kaçıncı hafta da göbekleriniz çıkmaya başladı.. ben 8. Haftdayım erken mi bilmiyorum ama göbeğim hiç yok ve ona rağmen eski pantolonlara zar zor sığıyorum 😂😂
DidemYldrm Esra0691 26 haftam doldu 2-3 kg arası gidip geliyorum tamamen gen meselesi göbeğim de yoktu 23 haftaya kadar sonra çıkmaya başladı şimdi 3 aylık gibi var genetik yanı canım iç karnım geniş
Fulyag Esra0691 12den sonra çıktı sanırım şimdi 16 haftalık oldu iyice belirginleşti😊 ama 4 kilo aldım malesef 😕
Ayseguls Esra0691 canım belin kalınlaşmıştır. Ben normalde zayıf bir insan değilim hatta kilolu hamile kaldım ona rağmen pantolonlarıma giremiyorum.9. Haftamdayım sanki karnımda gaz varmış gibi gergin ama çok hafif eğer zayıfsan daha sonra belli olur bence
Mlsh 12- 13 den sonra basliyor tabi kisiden kisiye degisiyor ama evet bazi alt grup kiyafetlerde bende de kasik bolgeme baski yapiyor diye giymiyorum 9 haftaligim.
Arzuu Ben de o haftalarda pantolonlara sığamadım ama o gaz şişkinliğinden oluyo🙈 18. Haftadan sonra göbeğim çıkmaya başladı
Melisct94 9+1im evet karnım çıktı eski pantolonların içine giremiyorum ama kiloya vuruyorum göbüşimi 🤗 7 kilo aldım
Esra0691 Melisct94 maaşallah ya 9 hafta da 7 kilo 🙈🙈 ben mide bulantısından hiç bir şey yiyemiyorum doğru düzgün
Melisct94 Esra0691 Benimde miğdem bulanıyor çok hatta çok istifra ediyorum ama gene boğaz durmuyo açıldı bikere 🤣
Fidashka 22 haftadayız ve hala dümdüzüz nerdeyse😑😬 insandan insana gore degisiyo karinin ne zaman cikmasi,buyukluyu veya kucuyluyu felan.
Esra0691 Ayseguls evet canım zayıfım 52 ile hamile kaldım ve şu anda 52,60 oldum ama kıyaftlerim gelmiyo 😂