EdaM2358 Kızlar çatlatma iğnesinin üstünden 13 gün geçti dayanamadım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı ilk 5 dk içinde sizce var mı ya
Aykem EdaM2358 hayırlı olsun. Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişki acaba bilgi verirseniz sevinirim
EdaM2358 TunarinAnnesi çok teşekkür ederim ya☺️ ama böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor korkuyorum biraz canım
TunarinAnnesi EdaM2358 korkma canm dua et 🙏sakın ilişki yapma daha yeni bide canm benimde adete 5 gün kaldı şefaf uzayan yapişkan içi beyaz damar gibi akıntı oluyor acaba hamilelik belirtisimi ?
EdaM2358 TunarinAnnesi tamam canım bilmiyorum ki bende akıntıda doğru düzgün olmuyo ara ara geliyo inşaallah vardır seninde ya
EdaM2358 Aykem tam 36 saat sonra ilişki oldu canım pazar sabah 11 de vurdum ertesi günü akşamı 11 gibi ilişki oldu
Aykem EdaM2358 bir sitede iğneyi vuruldum 1-2 saat sonra ilişki oldu yazmışta o yüzden sordum çok sağol cnm . Allahın izniyle bende bu ay vurulacam çatlatma
Aykem EdaM2358 bnde kullandım çarşamba bitti klomenim bugun yine gittim bir yumurtam 21 biri 18 olmuş pazartesi gel yapalım dedi inşallah olur 🥰