Zeynepekr Dogansinem57 31 haftalığız benimde hep sağda . Doktorum sorun yok dedi ama haftalardır orda bide ters 🤷♀️
Ga0312 Dogansinem57 canım bende 34 +2 deyim. Bende sürekli tuvalete gidiyorum ve bebekte aynı şekilde göbeğimi 4 parmak yukarısında sağda toplanıyor. Lavaboya gidiyorum daha içeri gelip oturmadan tekrar gidiyorum. Ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibide hissetmeye başladım bugünlerde.
Ozgecetindag Ga0312 Htcmhmt12 Zeynepekr Maykoo Dogansinem57 hepimiz aynıyız sanırım kızlar 32 haftama giricem sağ tarafımda ve hareketleri resmen canımı yakıyor bizimki hiç durmayanlardan bide karın yanında hep ortada falan degil sürekli idrara cıkıyorum geceleri sanırım normal bi durum bu
Derya1233 Dogansinem57 bende çok sık idrara çıkıyorum. Benimde bebişim hep solda :) b nde sıkıntı var sanıyordum ama hareket edince değiştiğini farkettim. Normal yani
Maykoo Bende 31. Haftamdayım bikaç gündür hep sağda geceleri sağa yatarak uyurdum hep o yüzdendir diye düşündüğüm için sola yatmaya başladım hareketlerinde bi değişiklik olmadığı için sorun etmiyorum
Htcmhmt12 Bende aynı valla 33+3 deyız geceleri özellikle çok sık çıkıyorum idrara benim bebegmde hep sagda orda toplanıyor daha cok sertleşiyor
Suude Ozgecetindag Benimde aynı cnm hem çok haraketli bazen canımı bile acıtıyor hemd eçok sık idrara çıkıyorum gece gündüz.
Betulfatih Dogansinem57 Canım bende 34+3 deyim düzelmişti idrar aslında baslardaki gibi sürekli olmuyordu. 30 dan sonra yine başladı geceleri çok su içiyorum çok sık gidiyorum lavaboya normal korkma benim bebeğimde bir sağ bir sol da toplanıyor
Suude Dogansinem57 Haftada yız bnmde bebeğim sağda ve bnd eçok sık idrara çıkıyorum bıktım artık idrara çıkmaktan