Melisct94 Emineyldrm Sordum canım sıkıntı yok zaten çok zayıfsın dedi kilolu olsan sorun olurdu dedi 🙂
Littlemisssunshine Betuldnz canım çok zayıfken hamile kaldığın için 15 kiloya kadar normal sana kilo 😉 doktorum demişti şişmanlara 6-9 normallere 12 zayıflara 15e kadar normal diye
Betuldnz Littlemisssunshine yasa son 10 haftada 3 kilo ile bitirsem bayram ederim herhalde 🤗 eşim hep.zayif halimi gördü şimdi kilo alınca tosunum demeye başladı sinirlerim bozuluyor çok mu diye doktorum az bile dedi ama ben hiç 50 kusurleri görmemistim 😂🤔
Littlemisssunshine Betuldnz ahahahah eşin de alemmiş 🙂 çok normal bu kadar alman, doğumla ve emzirirken gider zaten. Metabolizman müsait değil kilolu olmaya demek ki zayıf bir kadınsın canım. Ne güzel 😉
Betuldnz Littlemisssunshine 25 yaşındayım hiç 50 li kilo görmedim metabolizmam çok hızlı çalıştığından alamıyorum ama simdi durduramiyorum kendimi 😂 😂😂 tosuncuk oldum resmen 😂
Irmakveannesi Emineyldrm bebişim sen ne yapmissin öyle ben 35 haftalık oldum bugün 8 kilo aldım ona rağmen nefes alamıyorum son haftalar biraz daha zorlu nolur yavaş git 🙈🙈🙈🙈🙈
Emineyldrm Irmakveannesi 40 kiloyla hamile kaldim bence cok iyi gidiyorum 20 kilo alsam yok demem ama zeytin yutmus solucan gibiyim 😂 nerde bu kilolar tek gobegim var ben basen istiyorum ideal kilom boyuma gore 55 ama ben safinazim