Sema99 Emineyldrm benim bu üçüncü gebeliğim 31 haftalığız 10 kilo almışım ☺☺ Doğumdan sonra vermesi kolay oluyor bünye yakıyor
Mihribank Erenreyyan bende öyleydim 15 haftya kadar hiç almamıştım. 16+5 im şuan 1 kilo aldım normal yani. Bebeğimde sağlıklı. Çok kilo alanların bebeği sağlıklı, almayanların sağlıksız diye birşey yok yani üzülme 😊
ozz Melisct94 cok almissin diyetisyen esliginde devam etmeni hem bebek hem senin sagligin acisindan oneririm :/
ozz Erenreyyan 14+2 yiz biz henuz kilo almadim sukur. Insllahta bebis alir ben almam. Kiloyu sorun etme bebk alsin kafi 🙂
Seyma0 Melisct94 5haftalık bebeği öğrensen kilonla beraber su an9 haftalıksan 1 ay da 7 kilo nasıl aldın şaşırdım 😕
Melisct94 Seyma0 Ben devamlı yemek yiyen bir insan değilim yemek yesem bile ne ekmek yerim nede suyuna banarım. Ama son zamanda maşallahım var yemediğim şeyleri bile süpürür oldum. 1 ayda 7 kilo almadım ayrıca 2 ayda 7 kilo aldım. Ve ben 5. Haftamda öğrenmedim 3 haftamda öğrendim ultrasona girdiğimde 4 haftalıktım kesem göründü. Ama geç döllenme sorunu yaşadığım için 1 hafta 2 gün geriyim adetime göre. Hamile kalmadan önce başlamıştım folik asit kullanmaya 3.5 aydır folik asit kullanıyorum doktorda dedi o çok kilo aldırır diye 1 ay sonra hamile kaldığım için zaten hap etkisini baya bi gösterdi. Çoğu hastam o ilaçla çok kilo almıştı dedi. ☺ Normal yani almam değerlerimdede sorun yok 👍🏻
Mirmirlokum 20 + 1 55 ile hamile kaldım mide bulantılarından 5 kilo vermiştim şimdi tekrar 55 oldum başa döndüğümüz için henüz artış yok kabul ediyorum dedi doktorum
PnRTurK53 Melisct94 sorun olmamasına çok sevindim evet sen çok zayıfken hamile kalmışsın zaten ozaman problem yok canım ☺ Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allah 🙏
Mlsh Miray4242 ben daha 9 haftaligim, her gordugun de kaynanam " fizigin bozulmasin diye yemek yememezlik yapma sakin..." gibilerinden dirdir ediyor, bir daha soylerse bozacam zaten. Senin haftana geldigimde neler der bilemiyorum. Kiymetini bil bacim 😃