PnRTurK53 Melisct94 şekerine bir baktır istersen gerçi açlık şekerine bakılmış olmalı canım ama olan olmuş üzme kendini bundan sonra almamaya çalış bende 10+4 oldum 2-3 kilo arası gidip geliyorum ama 8.haftadan beri 100 gr bile almadım şekerim sınırda çıktı kan tahlilin yapılmadı ise bir baktırman senin yararına
ozz Melisct94 cok almissin diyetisyen esliginde devam etmeni hem bebek hem senin sagligin acisindan oneririm :/
Seyma0 Melisct94 5haftalık bebeği öğrensen kilonla beraber su an9 haftalıksan 1 ay da 7 kilo nasıl aldın şaşırdım 😕
Emineyldrm Melisct94 bende o 5 haftada 3 kilo alip mide bulantisi baslayinca vermistim ama doktorunla konus bence fazla hizli gidiyor kilon
Frida Emineyldrm 20+5 70 ile başladım 78 oldum. Önümüzde ki ay diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bacaklarım rahatsız böyle giderse kilodan yürüyemeyeceğim 😊
Mlsh Miray4242 ben daha 9 haftaligim, her gordugun de kaynanam " fizigin bozulmasin diye yemek yememezlik yapma sakin..." gibilerinden dirdir ediyor, bir daha soylerse bozacam zaten. Senin haftana geldigimde neler der bilemiyorum. Kiymetini bil bacim 😃
DidemYldrm Emineyldrm 26+2 2-3 kg arası gidip geliyorum 170 boy 58 kg hamile kaldım bazen 60 çıkıyorum bazen 61