7412001 Merhaba kızlar bugun tam 39. Haftamdayım dün kontrolüm vardı 2 defa çatı muayenesi oldum açılmam yok catım normal doğuma çok müsait bebek baş aşağı pozisyonda açılmam hiç olmazsa ne yapacağız dedim doktorum da suni sancı verirz dedi ama çevremden birkaç kişi acılman olmayınca sezeryanı iste çünkü genelde suni sancı ile de açılmıyor sonra sezeryana dönüyorlar çektiğin sancı yanına kar kalır dediler sizin düşünceleriniz neler önceden bu durumu tecrübe eden anne var mı🌸
zezeyyy 7412001 41+3 te suni sancı ile doğumu başlattı doktorum kanala bile inmemişti yavrum, 6 saat suni sancı yedim bana mısın demedi yarım cm bile açılma olmadı sonuş sezaryen🌸
Tugba09 7412001 benimde hiç açılma belirti vs yokken 36+6 da 7 saat suni sancı ve epidual ile normal doğum oldu. Açılmanın olmup olmayacağı bünyeyle alakalı bişey sanırım
Sedaks 7412001 bende seninle aynı durumdayım pazartesi suni sancı isteyecegim paxartesi 40 haftalık oluyorum gelen giden yok😫
2kizanasi Suyum geldi yatışım yapıldı 40+3te, 48 saate yakın suni sancı çektim 5cm zor açıldı, bebek sıkıştı nabzı düştü ve zorunlu sezeryana döndüm, korkutmak istemem ama olmayınca olmuyor hakkınızda hayırlısı olsun 😌
7412001 Tugba09 belkide ama herkesin çatır çatır başlıyo doğumu bende tık yok ne acılma ne bişey normal doğuma çok endeksiliydşm şimdi sanki sezeryana döncek gibi
cnslymn 7412001 bende sadece 5 6 saat suni sancı çektim 41+2 de doktorum mecbur suni sancı demişti ama çok şükür ilk saatler açılma olmadı son 2 3 saat açılmam da oldu 6 saatte normal Doğumla aldım kucağıma herkesin farklı olur bence doktorunuzu dinleyin
Tugba09 Fatmayrc ilk gebeliğimde baya tecrübesizdim sadece pilates topunda zıpladım sancı geldikce bide meryem ana otu koymuştuk suya. 4 cm olunca zaten epidural takıldı o hızlandırdı açılmayı
eleysu 7412001 bünyeyle alakalı bi durum o canım. Benim 2 cm açıklık vardı doktor birkaç saate doğurursun demişti. 1 hafta geçti suyum gelince gittim 2 cm’di hala. Suni sancı verdiler 2 saat sonra doğurdum. Bolca yürü, hurma tüket ve pilates topu varsa internetten hareketleri bulup yapabilirsin. Açılmayı kolaylaştırıyor.
kckynssna Bende oğlumda 40+3 te yatış yaptım suni sancıyla. 24 saat sonra doğum yaptım. Ben çocuğuma da bana da bi terslik olmadığı sürece normal istiyorum diye direttim doktor ve ebeler hep sezaryen demesine rağmen çok zor bi doğumla normal yaptım. En azından dene başarabilirsin yapın müsaitmiş sonuçta 🥰
Esrakara55 7412001 37 haftalıkken 2 cm açılma vardı sabah suni sancıyla 8 yada 10 oldu 4 saat içinde doğurdum benm hızlandırdı suni sancı ve sancım var ben sandalyede uyuyorum 😁
Tugba09 7412001 bu sefer bende devlette yapıcam o yüzden kendi açılmam olsun diye hurma tarçın artık ne varsa hepsini yapıcam az da olsa açılmayla gidip suni sancı desteklesin yeter 😅