Bugün sonuç çıktı gittim doktora ikinci gebeligim biliyorsunuz 3 sonuc vardır riski, orta riskli, az riskli benim ilk gebeliğimde az riskli çıktı zaten olumlu cevapta bu o zaman ben dayanamayıp telefonda arayıp öğrenmiştim gittiğimde de doktorum başkaydı bişey bile demedi sonuç iyi dedi ben hiç kafaya takmadım yani hatta ilk gebeliğimde ki sonuc duruyo ikisini kıyasladım bi kaç sayı önde 4-5 sayı yani nerdeyse aynısı. Fakat gel gör ki bugün kızımla tek gittim 18 aylık eşimin işi oldugu ıcın. Özele gidiyorum bu arada doktor otur dedi elinde kağıt biraz konuscaz dedi işte dedi az riskli çıkmış öyle diyince ben sandım ki tamamen risksiz diye bi seçenek var bana az riskli çıktı korktum panikledim Neyse doktor devam etti bu durumda istersen bi test daha varmıs oda kandan adını unuttum 2.500 tl 🧐 onu yaptırabilirmişim yaptırcakmıymışım? E diyorım gerek varmı zaten en iyi sonuc cıkmıs oda diyo onu yaptırırsan o %100 doğru sonuç bilmem ne gerek yok bence dedim madem az riskli ilk kızımda da bu şekildydi dedim neden 2500 tl vereyim? Durum bu sonra ultrasonda baktı burun ense kalıngına normaldi. Diyeceğim şu doktor neden bu şekilde benim içime kurt düşürmeye calısıp panikletiyor? Sonucta ben 24 yasındayım ailemde öyle risk yok demem o ki oladabilir ama kendimce düşüncem yani ortada bi risk yokken beni gerip neden öteki testi yaptır diyor prim mi alıyor anlamadım eve geldim eşime dedim oda sinir oldu bende ağladım zaten moralim bozuldu doktoru değişesim geldi yani biraz uzun oldu ama niye bu şekilde dedi doktor