Ferhaykoo Sedos5066 24 ’ten sonra hissettim ben kilomdan dolayı olduğunu düşünüyorum zaten kilo almaya da 21 den sonra başlamıştım
Bir_zerre Sedos5066 Elbette. Kasık ağrılarım çok olmuştu mesela benim o haftalarda. Ama şiddeti devam eder ya da sıklasirsa doktorunuza danışın hatta idrar tahlili yaptırabilirsiniz bazen enfeksiyon kaynaklı ağrılarda oluyor. Rahim genişledikcede ağrı yapıyor
Halimekinali123 Sedos5066 bende 17 haftalıkken hissettim bebişimi 😢😍yaa çok güzel bir duygu rabbim isteyen anne olabilecek hasret kalmis herkese tattırsın bu duyguyu insallah🤲❤
Yooop Susaminannesiii Olabilir canım gidiklanma gibi oluyordu benim ilk ama dışarıdan belli olmuyordu şimdi tam görebiliyorum hareket edince dışarıdan belli oluyor artık tık tık diye gözüküyor 😂😂 Çok güzel bir duygu inan bana öyle yapınca karnımı falan seviyorum ay biz hamisler ne kadar tatlıyız küçük harekete bile havalara uçuyoruz 😂😂😂
Susaminannesiii Yooop valla bende kızım mı yapıyor emin olamadıgım halde içimi neşe kaplıyor. Dısarıdan belli olmayan anlık bir kaşımtı gibi. Sürekli de hissetrigim bir sey degil birkaç kez yaşadım umarım minik kuzumu hemen hissederim💕🤰
Beyis Bende herkes 16da hissediyor hissederim diye bekledim bekledim 20.haftada anca hissettim düzenli hareketleri anlamam 24ü buldu 🙄
Syma-35 Sedos5066 bizde 12+5 haftalığız daha hissetmiyorum ama sanki bana elimi karnıma koyduğum zaman hissediyormuşum gibi geliyor yada ben öyle olmasını istediğim için bu şekilde hissediyorum 😊
Serrax İlk gebeliğimde 19+0 da pıt pıtlarla hissetmiştm. İkinci gebeliğim henüz 10+3 teyiz😊 bakalım ne zaman hissederim