hosgeldinebusiddik merhabalar. üç gündür vajinal kaşıntım var. mantar olduğundan şüpheleniyorum. mantar için neler yaptınız? krem dışında sirke denmiş ama bir zararı var mıdır acaba bilemedim. doktor teşhis için alttan muayene mi ediyor, bilgisi olan var mı?
zeyzey95 hosgeldinebusiddik sirkenin zararı yok sirkeli suyla taharet yapabilirsin alttan muayene eden hiç duymadım kaşıntı var diyince zaten direk krem veriyor banada öyle yaptı 1 hafta falan kullandım geçti
Pinkyellow hosgeldinebusiddik kuzum bende geçen hafta şiddetli akıntı başlamıştı kasintim da yoktu ama şu gibiydi aşırı sıvı. Hatta sabah uyandığımda suyum sızdı sandım hemen doktora haber ettim korkudan.doktorda muayeneye çağırdı alttan spekulum la baktı ki meğer mantarmis. Orayı hemen batikonla temizledi hiç canım yanmadı hatta temizledikten sonra okadr rahatladım ki anlatamam resmen oh be dedim.birde fitil verdi tek kullanımlık onuda kullandım o günün akşamında. Şuan da hiç biseyim kalmadı çok şükür 🤲🏻 ama ihmal etme çünkü normal dogumu engelliyrmus canım 🌸
Babyy1S hosgeldinebusiddik enfeksiyon dan kanama yasadim ihmal etme mutlaka git bebege kadar geciyor alttan baktı yogunlasmis dedi fitil hap verdi kullandım ve kurtuldum
mayispapatyasi hosgeldinebusiddik bana alttan bakmadi 3 gunluk fitil verdi krem yazdi kasinti icin. Guzelve gecti dedim 2 ay sonra tekrarladi. Ama doktora gidene kadar kekik suyuyla vajinayi yikamak cok rahatlatti kasintiyi gecirdi tavsiye ederim.
Hashasim2020 Evet alttan bakıyor fitil verdi bana bir işe yaramadı, bol su içmek , ev yoğurdu yemek, iç çamaşırı devamlı değiştirmek ve mümkünse ütülenmiş iç çamaşırı giymek, sirkeli suyla taharet almak bunlar rahatlatır geçmiş olsun
hosgeldinebusiddik Hashasim2020 teşekkürler. sirke hariç hepsini yapıyorum, iki gün sonra kontrolüm var söyleyeceğim ama umarım alttan muayene yapmaz çok korkunç geliyor :(
Hashasim2020 Son olarak orayı sürekli kuru ve temiz tutmak gerekiyor ben hepsini yaptığım halde olmuştu tabi bazen oldu mu oluyor 😂
uykuyudaseverim Hashasim2020 çok su içince sık wc ye çıkıyorum bende, nasıl kuru tutmayı başardınız sık çıkınca kuru6tutmakta zorlanıyorum
Hashasim2020 uykuyudaseverim işte sık wcye çıkmak çok iyi 👍 olması gereken o, sirkeli su ile taharet alınca bol bol tuvalet kağıdı ile hep kuruluyorum müthiş bir tüketim oluyor mecburen 😁
hosgeldinebusiddik Pinkyellow 2 gün sonra kontrolde söyleyeceğim ben de bakalım. ben zaten normal doğum yapamayacağım ama çocuğa bir şey olmasın korkum o
hosgeldinebusiddik Babyy1S yaa çok geçmiş olsun, kanama olan duymamıştım daha önce. kanama yoğun mu oluyor
Babyy1S hosgeldinebusiddik yoğun degildi az az geldi 2 3 gun kadar devam etti fitili kullandım dahada yasamadm böyle bir sey