Deletedmom360 Deletedmom360 olmak istememin sebebi ovülasyon takibine başlicam adet olup başlamak istiyorum
Zeynnpk Deletedmom360 birgebeningunlugu sayfasi var. Youtube sayfasinda da var. Adet olma masaji. Yapanlar olumlu donusler almis bir bak istersen. Ama hamile olmadiginda kesin emin olman lazım. Sıkıntı olmasın .
Minegkhn92 Deletedmom360 nasıl olmadın ya ? Bende dış gebelik geçirdim 1 ay snra adet oldm . Soğan suyu iç sabah akşam 👍🏻👍🏻Mutlaka içç
Deletedmom360 Cemrreedemirci canım zaten iğne oldum doktor düzensizlik olur demişti. 2 doz aldım ağır gelmiş olabilir. PKO var zaten hep düzensizdi alışığım 😞
Evremkhrmn Deletedmom360 bende pco var.hayit tohumu ile 2. Gun hasta oldum hatt duzenede soktu. 2. Ay kullanimda hamile kaldim. Ama herkeste ayni sey olur mu bilemem.
Cemrreedemirci Deletedmom360 çok bilgim yok ama kilon var mı? Pko nun tedavisinde zayıflamak işe yarar diye duymuştum. Elbette sen de araştırmışsındır
Dr0607 Deletedmom360 soğan suyunu dene canım maydonoz kürü de olabilir için temizlenir bunları dene istersen belki faydası olur Allah’ın izniyle
Mervehavinn Canım soğan suyu çok faydalı sabah aç karnına akşamda yemeklerden 1 saat sonra veya önce içebilirsin 🥰 faydasını göreceksin bu ay soğan suyu sayesinde lekeli gelen regli kanımı düzeltti çok şükür
Deletedmom360 Mervehavinn daha önce içtim 15 gün ama regl olmamıştım , tekrar denemek istiyorum aslında