sympapatya İyi akşamlar kızlar. Bebeğini ilk aylarinda sünnet ettirmeyi düşünen ya da İzmir’de doktor tavsiyesi olan var mı? Ücretler ne kadardır hiç bilmiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Aysenur57 sympapatya Biz kardeşimin ikisini de doğar doğmaz yapıldı bı ay içinde ve iyileşme süreci daha hızlı oluyor daha az acıyla bende küçükken onerdikleri bilmiyorum ama tabi doktorlar daha iyi bilir
Hnf67 sympapatya oğlum 6 aylıktı sünnet olduğunda 2 gun ağrısı oldu 3.gün normale döndük iyileşmesi 1 hafta sürdü hiç pişman degilim. İyiki yatırmışım
Tugbaali sympapatya etrafımdaki herkes hastaneden çıkmadan yaptırdı ve tavsiye ediyolar.. Ama araştırmalarım doğrultusunda 1 ay içerisinde öneriyolar.. bende 20 günlükken düşünüyorum en azından sarılık vs problemleri ortadan kalkmış olur ve oglumla birbirimize alışmış oluruz ☺️
sympapatya Unlukacar hadi ya bende bir kaç hastanenin sitesine baktım ilk üç ay öneriliyor yazıyordu 🙄
Unlukacar sympapatya yok canım ben sorduğum doktora çok güveniyorum ve mantıklı geldi bize dedi ki daha pipisi küçücük biraz toparlanıp gelişmesi lazım dedi eğer cerrahi bi zorunluluğu olmadıkça mutlaka bekleyin dedi
sympapatya Aysenur57 evet ilk 20 gün olursa acı hissi olmuyormuş ve çok çabuk iyileşiyormuş bende o yüzden düşünmeye başladim😊 teşekkür ederim
Cemrreedemirci Ben nasipte yaptıracağım. Hatta eşim yapacak. 3.veya 4. ayında yaza denk geliyor kestirip kafadan atacağım. İzmir konusunda yardımcı olamayacağım kusura bakmayın :)
sympapatya Cemrreedemirci Hnf67 Tugbaali Nuray12 bir_pasa_annesi Hepinize teşekkür ederim kızlar fikir edinmiş oldum🤗
pptya01 Ben de ilk ay düşünüyorum izmirde nasipse ege şehirde doğum yapacağım ama fiyat sormadım henüz
Dlkozdmr Bende yaptırmayı düşünüyorum inşAllah sünneti zaten ilk 7 günde yapmak sünnetmiş..çevremde yapanlar çok doğru bir karar verdiklerini düşünüyorlar bakalım hayırlısı olsun inşAllah..
Maykoo sympapatya bende hemen yaptırmak istiyorum bebekte idrar yolu enfeksiyonu riskini de azaltıyor izmirde oturuyorum bende devlette yaptırırım ama
LaLalisa sympapatya 2 gün önce 2 aylık yeğenimi sünnet ettirdik ertesi güne hiçbir leyi kalmadı. Doktorlar ilk 3 ay sünneti öneriyor hep. Erkek bebeklerde erkenden sünnet olmayınca idrar yolu enfeksiyonu olup duruyor çocuklar arada hep çiş kaldığı için