Cerenkose 11 haftada hastaneye gittim bebeğime kız dedi emin misiniz doktor bey erken değil mi dedik eminim dedi 12 hafta yine çağırdı erkek dedi başına gelen var mı doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum kızlar fikir verir misiniz
Zeynepli1234 Cerenkose 16. Haftaya kadar bekle daha cinsiyet için çok erken . Arkadaşıma 13 te kesin kız dediler 16 da erkek olduğunu öğrendiler
MYstryy Cerenkose bana 13 de kiz 17 de erkek demisleridi ilk.gebelikte. o.haftaalrda yeniolusuyor zaten organi nasil kesin diyebiliyor bence sen degistiren net 15 den sonra belli.olur
Babyy1S Cerenkose o haftada bebegin cinsel organı tamamlanmamis oluyr en net 16 da söyler ondan oncede tahminde bulunur 12 haftada erken bir hafta cinsiyet icin tek doktorla kalma bi kac doktora daha muayne ol ama haftan erken
aysemm2525 Ilk gebeligimde 14. Haftada kiz denilmisti ve dogru tahmindi.. 11 Hafta cok erken.. ama tecrubeli doktor olabilir belli de olmax yani :)
ilknurosman Cerenkose benim doktorum hersey net ve kesin olsun diye 12.ci haftaya kadar kalp atisini dahi dinletmedi bize 16.haftadada cinsiyetini buyuk ihtimal kiz diye soylemisti nasil o haftada net diyipte sonradan cinsiyeti degisti diyebiliyoki anlamadim bence doktorunu degistir canim
Laylaaaa121212 Kızlar 15 haftadan sonra değişen varmı??? Cinsiyeti??? Yani yüzde 99 diyip sonradan yanılan oluyomuş😼😼😼
Cerenkose Sağolun kızlar bende erken olduğunu düşüyorum cinsiyet ayrımı kesinlikle yapmıyorum ama insan bi kız bi erkek diyince değişik oluyor tekrar teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için 😍