Seher112 Arkadaşlar keçiören medikalparktan doğum paketi almayı düşünüyorum da hangi doktoru önerirsiniz
Sibel89 Seher112 yetkin karasu var çok kibar bı doktor devlet hastanesinden geçti bizde paket almayı düşünüyoruz yetkin hoca 8500 diğer Dr Lara 7500 dediler 🤔
prensesimolacak Seher112 bende yetkin hocaya gidiyorum abimin önerisi işe abimle aynı hastahanede doktor abiö cocuk doktoru devletten özele gecti yetkin bey ve abimin kendisi önerdi ve cok memnunum hüler yüzlü çok iyi tavsiye ederim🙏🏻
Seher112 Sibel89 hımm anladım bende 7500 diye duydum paket fiyatını da hangi dr girsem diye kararsızım
Pinar_00pd Sibel89 yetkin hoca gerçekten mesleğinin hakkını veriyor devletteyken takipteydim muhteşem bir insan
Mimimimimimim Ben yetkin karasuda yaptım doğumumu ve takiplerimi muhteşem bir doktor çok ilgili hem doğum öncesi hemde doğum sonrası üstelik hep güleryüzlü.
Nehir06online @Mimimimimim Mimimimimimim merhaba doğumunuzu Medical Park Keçiören de mi yaptınız? Doktor harici hastaneden memnun kaldıniz mi? Burada doğum yapanlar yazabilir mi?
Seher112 prensesimolacak anladım teşekkürler almıştım çoktan ama bülent hocaya aldım şükür memnunuzda