BernaDolan Asli06671 hadi ya süper tahminde bulunmuş en azından Hayırlısı sağlıklı olsun evlatlarımız 🙏🙏🙏👼💕
BernaDolan Fnur05 sen devlet hastanesine mi gitmiştin anladım benim de perşembe günü randevum Bakalım hayırlısı sağlıkla büyüsün evlatlarımız 🙏🙏🙏💕
Gamze5861 Asli06671 canım kan da veriliyormuş ya 2li test icin. Kan sonucunu ne zaman alıyorsun. Benim de bu perşembe 2li testim var merak ediyorum ☺
BernaDolan DilekYldrm Ay hadi ya hayırlısı bakalım kuzum inşalllah öğrenirim bende teşekkür ederim yorumda seni görünce sevindim bi an öpüyorum 💕💕💕💋
DilekYldrm Saol canim benim bende seni gorunce cok sevindim hadi bakalim insallah ogrenirsin ama sana yorum yazdiktan sonra sancılarım basladi suan dogum icin hazırlanıyorum dua et bana 😯
BernaDolan DilekYldrm oyyy Allahım sağ sağlim tek nefeste kurtarsın kuzum rabbim sağ sağlim sağlıkla nasip etsin evladına kavuşmayı Dualarım seninle Allahım yardımcın olsun inşalllah 💕💕💕🙏🙏🙏👼
MrsRana Mutlulugum Ekstra ücrete mi tabi cinsiyet için yapılan kan testi ve hangi ülke ben de yurt dışındayım. Belfast.
BernaDolan Fnur05 Bana tahminde bulundu canım doktor 🙏😇 %80 kız dedi 💕 Bakalım hayırlısı bir dahaki kontrolü iple çekiyorum netleşmesi için 👼🙏