EsilaErtugrul Kızlar perşembe günü devlette kan testi yaptırdım 15 çıktı ama e nabızda( referans dışı) yazıyor ne anlama geliyor anlamadım, bugün özelde kan testi yaptırdım 6.61 cıktı. Doktor labaratuar farkıda olabilir ama kimyasal gebeliğe benziyor dedi. Çok moralim bozuldu ya😞😞
sezeny EsilaErtugrul canım seni umutlandırmak istemem ama ben özelde beta değerimi ölçtürdüğümde yanlış sonuç vermişlerdi sonuca göre kimyasal gebelik geçiriyordum en güzeli devlette kan vermen
Deletedmom355 EsilaErtugrul sabah sağlık ocağında sonuç çıkmayınca ( gece 3te çıktı 10 du) akşamına devlette verdim 8 çıktı. İki sonucu kariılaştırınca bir terslik olduğunu anladım. Ertesi gün adet oldum kimyasal gebelikmiş meğerse
Busrakolas10 Değer aralığı sınırı 5 olduğu için referans dışı yazıyordur sizin 15 çıkmış değerin üstünde oluyor yani o yüzden ama düşmesi kimyasal gebelik olabilir 2 günde bir kan vererek belli olur
EsilaErtugrul Ogrtmnanne2 Busrakolas10 bugün yaptırdığım test 6.61 cıktı oda 5 in üzerinde ama referans dışı yazmıyor o yüzden kafam karıştı salı günü tekrar kan testi vermem gerekiyormuş, inşallah yükselir😞
fndckp Canım ben özelde vermiştim ve sağlık ocağında aynı gün ama. Birinde sonuç 21,85 diğerinde 11,80 çıkmıştı. Laboratuvar farkından kaynaklanabilir. İkiside aynı gün mü? Yoksa farklı günlerde mi?
EsilaErtugrul fndckp perşembe günü sağlık ocağında verdim 15 çıktı acaba yanlış çıkarmı diye cuma günü devlette kan verdim oda 15 çıktı, bugün özelde verdim 6.61 cıktı canım😕
EsilaErtugrul Deletedmom355 banada adet olmazsan salı günü tekrarla kan testini dedi bir umut bekliyorum inşallah yükselir diye..😕
Bade88 Üzmek istemem ama benim bir Haftalık gecikmede önce 1,20 iki günlük aralıklarla sırasıyla 8 ve 12 çıktı daha sonra 9 a düşmüştü. Sonra adet oldum o da çok az ve iki gün sürmüştü. Nasıl bir kimyasal gebelikti anlamadım ben de. Hakkında hayırlısı olsun.