Pinkchemistry Sevgili anneler merhaba 18 haftalık hamileyim ama 2 gündür acayip burun tıkanıklığı yaşıyorum normalde kemik eğriliği var doktor 2.trimesterda olabilir dedi ama doğal bi önerisi olan varmı
babysevgi Pinkchemistry bende yaşadım cok odaya buhurdanlık almıştım geceleri onu açıp yatıyordum nane yağı damlatıp
Annesinin_Busesi Pinkchemistry Bende de oluyor kemik egrılıgı de var. 2.trimester dayım. Odayı yatmadan önce havalandırıyorum birkac saat. İlerlerse Baska çözümler arayacagım
deniiizz Pinkchemistry gebeliğimin ilk aylarından beri var 24. haftadayım geçmedi hala 😕 izotonik su ile yıkıyorum,odayı havalandırıyorum biraz işe yarıyor ama tamamen geçmiyor malesef..
babysevgi Zaxra hyr normal tıkanıklık yasadm ben hep bazen kanıyordu hatta gebelikte oluyormus böyle yaptm rahatladm geçiyor ztn bi süre sonra
Zaxra babysevgi anladim canim tesekkur ederim simdi ben o durumdayim ama covid testim bile negative donusdu , ama hala koku alamiyorum bide hafif agrilar var burnumda basimda onun icin sordum dedim belki benimde durumum ondan yana ama yok 😏