Aslında biraz geç oldu ama bende Doğum hikayemi anlatmak isterim. Öncelikle 36 haftalık olduğumda kontrolüm vardı. Ama oncelıkle sundan bahsetmek ısterım ki benım 29 haftalık olduğumdan beri erken Doğum riskim vardı bu yüzden 36 haftaya kadar doktorum sureklı olarak ilaç tedavısı hastanede yatış serumlar bizi 36 haftaya getırdı ve kızımız 36 haftalık olduğunda dedigim kontrol de ntsye bagladı ve artık bekletemeyecegini almasını gerektıgını soyledı ve 1 hafta sonra yanı 36+6 salı gününe gün verdı. Bu arada normal Doğum yapmadım sezeryan Doğum yapmak zorunda kaldım çünkü benım kalp kapakçığımda kalınlaşma olduğu içim normal doğumun hem benim için hem anne içim sakıncalı olduğunu söylediler. Biz salı günü hastanemize geldik anestezı uzmanımızla görüştük ve saat 10 da sabah yatışımız yapıldı. Daha sonra 11 buçukta amalıyathanenın yolunu tuttuk ve herşey orada başladı. Bu arada sonda korkulacak birşey değilmiş cidden ben cok korkuyordum 😂 amalıyathaneye geldıgımızde ben spinal istedim o yüzden belden asagısını uyusturdular. Önce ellerımı dızlerımın izlerine koyarak eğildim ve ine mi vurdular daha sonra uyuştumu dıye kontrolüm yapıldı ve başlıyoruz denıldı. Sonra doktorum basıma geldi ebe anestezı uzmanı ve amalıyata başladılar bu arada ben yukardan herşeyi ızlıyordum. Uyuştuktan sonra sondayı taktılar hiç hissetmedim daha sonra kesmeye başladılar ve ebe karnıma bastırmak ya başladı bıraz canım yandı çünkü bı ağırlık oluyor daha sonra bebegimin sesini duydum ve ağlamaya başladım bana az birşey narkoz verdıler ve ben bayıldım çünkü içimi temizleme işlemi falan ben panik olabılırdım rahatsızlığımdan dolayı daha sonra gozlerımı odamda actım ve açtığımda ilk sorduğum soru bebegım nerde kuveze mi girdi😞 erken dogum olduğu için hep aklımda kuvez vardı ve cok korkuyordum bu yüzden de uyandığım günü onu sordum ve eşim hayır bebegımız ıyı temizleyıp yanına getırecekler demeye kalmadı ve yanıma geldi 😂😂 en güzel andı o kokusu herşeyi ve benim oluşu daha sonra aksama doğru uyuşukluk geçince sondayı çıkardılar canim hiç acımadı dedıgım gibi korkmayın ve ben çabuk toparlandım agrılar oluyor fakat ben 1 haftada evın ıcınde koşmaya bile başladım tek sıkıntımız bebişin gaz problemi 😂😂 ve uykusuzluk Allah’a herkese güzel doğumlar nasip etsin ❤❤ Süslü kelımeler edemıyorum maalesef benım de Doğum hıkayem bu ❤❤