Duyguvtnsvn Merhaba kizlar, toteme ben de uymak istiyorum belki böyle olunca bal kızım gelmeye karar verir 😍 Tam 39 haftalık olduk bugün ama hala keyfi yerinde hiç gelesi yok 🙄🙄
Mervee09 Duyguvtnsvn bende 39 oldum ve nişanım geldi bugn sancı yok ama ne zaman başlar ki dünde çatı muayenesi olmustm doktorm baya bi oynadı tetiklesin diye 2 cm de açılma varmış
Duyguvtnsvn Maviss5521 ne zaman gelicekler acaba, rabbim hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah canım
Maviss5521 Duyguvtnsvn Amin inşallah canım 🤲 valla gözüm kulağım onda en ufak ağrı en ufak sancı gelir diye bekliyorum gelsinler artık gün geçtikçe hastanelerde hastalıklar çoğalıyor dışarıda hastalık çoğalıyor biran önce doğsun evimizde kalalım istiyorum 😔
merve19410705 39+3 oldum bugün nst ye girdim sancı 10 larda resmennnn çıldırcammmm hala hiç bir belirti yok😅
Deryade Duyguvtnsvn sanki 37 den sonra saatler geçmiyor gibi 😢 önceleri hamilelik yaşamamışız ki valla biz
Maviss5521 Duyguvtnsvn insan tuvalete gidince suyum gelir mi diye bazen bekliyorum bile 🤣 durum o kadar
Caglasy 39 a girdik biz de bel agrisi ve karin agrisi disinda semptomum yok insallah benim de bir an once sancilarim baslar yoksa sonu sezeryan 🙏