Betulll11 Merhaba 24 haftalık hamileyim. Bugün sabahtan beri karnımın sağ tarafına aynı yere sancı giriyor. Şiddetli ama çok kısa sürüyor 3-5 saniye kadar, yarım saatte bazen 1 saatte bir giriyor yattım uzandım ama önemli midir acaba ilk defa böyle oluyor.
Pelin0909 Betulll11 25 haftadayım benimde aynıydı ağrıdan sancıdan yuremiyordum nerdeyse dün Dr gittim bebek doğum pozisyonu almış rahimde 1cm açıklık varmış nstde istedi sancı çıktı çok değildi ama var dedi ilk doğumum değil tecrubeliyim sözde rahim büyüyor diye oluyor sanıyordum ama değilmiş Bence sende Dr gitmelisin canim
SnFk Betulll11 bugün aynı şey bende de var. Erken doğum riskim vardı. Arayıp sordum doktoruma. Karnında bi sertleşme yoksa problem değil dedi.
Betulll11 hhb53 Hala devam ediyor uzaniyorum bayadır az önce 2 kere oldu yine. Gaz sancısı gibi bişey de değil hep aynı yere giriyor şişlik filan da yok karnımda.
Betulll11 Pelin0909 Hadi ya çok geçmiş olsun canm inşallah vaktinde gelir bebeğin. Ben de ondan korkuyorum önemsemem açıklık olur vs diye. Şimdilik durdu gibi ama devam ederse gideyim ben de ilk hamilelik olunca iyice hiç bişey bilmiyorum
Betulll11 SnFk çok şükür yok öyle sertleşme, veya bebekte toplanma buraya yazdığımdan beri yattım olmadı çok şükür bidaha
noble Pelin0909 bende 31 haftalıksınız hamileyim ben hissetmiyorum ama nst de sancı çıkıyor 10 15 civarı yatışım yapıldı ciğer geliştirici yapıldığı serum takıldı nidicard veriliyor böyle olup 37 sonrasını gören var mı acaba merak ediyorum açılma kanama vs hiçbirsey yok
Pelin0909 noble canım benim 4.hamileliğim ilk kızım 29.haftada doğdu 27.haftada hastaneye yatmistim ciğer geliştirici iğne olmuştum 29.haftada suyum geldi mecbur doğuma aldılar İkinci kızım 35+4 te doğdu ondada 25 haftadan sonra hep hastanede yattim hep sancıyı durdurdular 30.haftada ciğer geliştirici iğne yapıldı 35+4 te sancılar 100 e çıkıp suyum gelince doğum oldu.yatıçaksın mümkün mertebe ayağa kalkmıcan bunun tek çaresi bu
Pelin0909 Kevser_42 canım benim 29.haftada doğan kızım 2000 gr doğdu kuvezde yarım saat kaldı sadece 35+4 de doğan kızım 2.500 gr doğdu kuveze hiç girmedi