Tevhidehli1 12.haftanın içindeyim (MaşaAllah hepimiz için) sabah aniden belirtilerim kaybıldu rahim ağrım kalçamda ağrı göğüs ağrım ve bulantım adet olacak gibi ağrım da arada oluyordu ama şuan bi tanesi bile yok aniden gitti bu normal mi?
Aloneanqel Tevhidehli1 bende gebelik belirtilerinin hiçbiri olmadı. Aşerme, mide bulantısı, istifra, kasık karın ağrısı hiçbiri olmadı çok şükür. Hava değişiminden üşütmüşüm ondan bulanıyor biraz midem bu hafta o kadar 💖
halitefe Tevhidehli1 canım normal olabilir bazı dönemler kendimizi iyi hissediyoruz ama çok şüphe duyduysan doktora git benim daha önceki kaybımda belirtiler gitmişti ve ne kanama ne ağrı ne sancı oldu hiç anlayamadık için rahat etmezse git o yüzden doktora
Ogrtmnanne2 Tevhidehli1 çok normal ben de aynı durumu 9. Haftama girdiğimde yaşadım çok korktum kontrolü dört göZle bekledim Ama hiçbir sorun yoktu çok şükür korkmayın
fndckp Olabilir canım gayet normal daha iki gün öncesine kadar mide bulantımdan ağzıma lokma süremiyordum ciddi kilo kaybetmiştim dün uyandım ve her şeye saldırarak yemeğe başladım. Halsizlikte aynı şekildeydi şuan gayet dinçim. Telaşlanma. 🥰
Tevhidehli1 fndckp ağrılarımda gitti bir anda o yüzden telaşlandım :( bi de sabah biraz ağlayıp ani hareket ettim acaba ondan mı bir şey oldu diye de kendimi yiyorum şimdi de :(
Tevhidehli1 halitefe hiç belirtim yok şuan :( aniden bitti sağ bacağım hafif ağrıyor hepsi o kadar bulantım yok göğüs ağrım gitti kaşıklarımda hiç yok öğlenden beri , peki doktor ilk kaybınızda bir şey demiş miydi yani vefat ettiği için belirtiler gitti vs gibi
fndckp Tevhidehli1 Canım bebeğine bir şey olduğu için hemen belirtiler kesilmez ki. Şuan biliyorsun ki bizim vucudumuz gebelikten sebep bhcg hormonu salgılıyor. Herhangi bir düşükte veya kayıpta bu hormon hemen 0’a inmez. Nasıl ki gebe olduğumuzda takibi 2 günde 1 yapılıyorsa 2 katı artış sağlanması bekleniyorsa. Yani belirtilerinin 1 günde kesilmesinin sebebi sanmıyorum ki bebeğine bişey olduğundan. Aynı şekilde bebeğine bir şey dahi olsa belirtilerin devam ederken bebeğine bişey olmamıştır denemeyeceği gibi. Stres yapma. Bu zamanlarda şeytan insanı evham yapması için çok zorlar. Aklına kötülük geldiğinde euzu besmele çek. İnan ki içini çok rahatlatacaktır. 😘
halitefe Tevhidehli1 kan pıhtılaşmasıymış doktorum belirtilerin gittimi diye sormuştu gerçekten gitmişti acayip dinç hissediyordum mide bulantılarım kesilmişti bunlar bebeğin kalbi durduğu içinmiş aslında ama tabi insan ayırt edemiyor bu gebeliğimdede her hafta nerdeyse doktora gittim ilk başlarda
Fatma373737 Tevhidehli1 kuzum dua et elini karnına koy felak nas oku ihlas oku 3. Aydan sonra ilk haftalardaki gibi olmuyorsun çok iyi anlıyorum seni benim uyku dışında belirtim yoktu 3. Aydan sonra vitamin falan almaya başlayınca dinç oldum bende çok düşünüyordum ama herşey Allah tan bir kere merak edip gitmiştim sonra ki aklıma geldiğinde hep dua okudum ama istersen görün bizlere de haber ver
Tevhidehli1 Fatma373737 Allah sizden razı olsun.. okuduğumda beni Allah’a yönelttiniz 🤲🏻💐 O’ndan başka kapımız yok ki … Allah’ım Muhyi ismiyle hepimizin evlatlarını yaşatsın. Sabah uyandığımda öğlene kadar acılı şekilde bel ağrım vardı birkaç gündür devam ediyordu göğüslerimde acıyordu bu aralar hisseder halde rahimdede ağrım var hepsi bir anda gitti . Ama düşündüm ki sonra da zaten Allah’ın yazdığından başkasını yaşamıyoruz.. elimden gelenleri yapmaya çalışıyorum ama kalbini attırmaya gücüm yok buna Kadir Allah Teala … Tevekkülden ve duadan başka çarem yok 🤲🏻Sabah gideceğim inşaAllah Haber edeceğim 👍
Tevhidehli1 Fatma373737 Esselamualeykum Elhamdulillah Rabbime çok şükür iyi dedi eğer ağrın devam etse o sıkıntı dedi. Hepimiz birbirimize MaşaAllah diyelim 🤲🏻Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim
ZynpL Tevhidehli1 seni korkutmak istemem ama benim.belirtelerimin kesilme sebebi bebeğin gelişiminin durmasiydi. Artık 12. Haftadasın düşük riskin bitmiş gibi , panik de yapmadan önlem almak en iyisi
Tevhidehli1 Hepinizden Allah razı olsun hepinize dua edeceğim inşaAllah zor zamanımda bu şekilde destek oldunuz . Bugün bekleyeceğim inşaAllah sonuç ne olursa olsun benim yapabileceğim doktorların yapabileceği kısıtlı O’na tevekkül etmekten başka çarem yok . Yarın inşaAllah gideceğim sonucu da bildiririm size de 🌷 iğne ve fitil kullanıyordum elimden gelen ancak bu kadar çünkü O ‘na hayat veren Muhyi olan Allah … Rabbim hepimizinkilere ömür versin de torunlarımızı görelim 🤲🏻 Duanızı beklerim güzel anneler
Gzdehnm Tevhidehli1 inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz. Ya Varis esmasını bol bol zikretmenizi öneririm naçizane.
Eslina175 Tevhidehli1 ayni basligi bende acmistim canim .Seni. Gibi bir gun uyandimki tum belirtiler gitmis kosa kosa doktora gittim hersey yolundaydi cok sukur🥰2gun sonra tkrr basladi gayet normal yani.
Fatma373737 Tevhidehli1 Allah senden de razı olsun kuzum bir şey olsa da yapabilecek bir şey yok ama kalbini her zaman Allah ı anmakla yor şeytan çok vesvese oluyor tevekkül etmeye devam et bak ne güzel inşAllah hayırlısı ile kucağımıza alalım 🤲🏻