Asenadgdvrn80 Rus takvimine göre benm oğluş olcak sizin ne olcak biz daha cinsiyet ogrenemek 12+2 yiz ama siz 🥰
Cramel Asenadgdvrn80 bende 12+1 deyim çarşamba günü gittik kıza benziyor dedi. Şimdi rus takvimindede baktım kız çıktı.hayırlısı olsun inşallah 🥰☺️
Asenadgdvrn80 _Mother_ aynen Rus takvi yazınca çıkıyor canim zaten senin doğum tarihin eşinin bide son adet tarihin🥰
Nursel67 @Asenadgdvrn80 benim takvime göre kızım olacakmış ama daha cinsiyeti belli değil 10+6 haftalığım 🤣
Mucizebebegimm123 Asenadgdvrn80 bende bakmıştım hem rus hem Çin takvimine ikiside kiz demisti. Oğlum olacak. Yani doğru çıkmıyor
Aloneanqel Asenadgdvrn80 18 haftalığız detaylı ultrasonu bekliyoruz öğrenmek için 🙄 bebiş göstermiyor
bebegim_28 Asenadgdvrn80 çin takviminde oğlum Rus takviminde kızım olucaktı birinden biri tutacağı kesindi😁😁 İnşallah kızım olucak Rus takvimi tuttu
Cinarinannesii_ Asenadgdvrn80 Cinsiyeti bildiğim halde merak edip denedim yanlışş kız çıktı ama bizim oğlumuz olacak nasipse🙂🙂
Cinarinannesii_ Asenadgdvrn80 Doğrudur bana göre rastlantı bunlar bende olmadı diye kimsede olmucak diye bisey yok zaten 🙂