Happybabyyy Kizlar bu resimde ki besigi kullanan var mi. Indirimdeymis. Hem uzun sure kullanilir ve sallanir olmasi ayriyatende aparati cikarak yatagima sifir yaklastirilabilecek olmasi hosuma gitti. Onericek veya onermeyen var midir? 🙄
Sevvalmina Happybabyyy ben bundan aldım canım ebebekten daha kullanmadık ama çok kullanışlı bence hem şık duruyo hemde yatağıma sıfır olması bebeği alirken eğilip doğrulmam gerekmemesi avantaj bence
Behll_drl Happybabyyy biz de bebekonfordan aldık kendi sitesinde gönderim süresi uzun olduğu için trendyoldan aldık. Ben örgü korumalıklı olanını aldım. Kurmak tam bi eziyet oldu bizim için🤦🏻♀️ Bi çıtanın bütün deliklerini ters tarafa açmışlar. Yüz kere kurduk biz mi hata yapıyoruz diye sonunda matkapla kendimiz delik açıp kurabildik. Normalde kurulumu çok kolay ama ürün hatalı olunca baya uğraştırdı bizi. Şikayet vara da benzer şeyleri çok yazmışlar ama ben almakta ısrarcı davrandım işte neden bilmiyorum😅 umarım sizinki sorunsuz gelir
Behll_drl Happybabyyy biz de bebekonfordan aldık kendi sitesinde gönderim süresi uzun olduğu için trendyoldan aldık. Ben örgü korumalıklı olanını aldım. Kurmak tam bi eziyet oldu bizim için🤦🏻♀️ Bi çıtanın bütün deliklerini ters tarafa açmışlar. Yüz kere kurduk biz mi hata yapıyoruz diye sonunda matkapla kendimiz delik açıp kurabildik. Normalde kurulumu çok kolay ama ürün hatalı olunca baya uğraştırdı bizi. Şikayet vara da benzer şeyleri çok yazmışlar ama ben almakta ısrarcı davrandım işte neden bilmiyorum😅 umarım sizinki sorunsuz gelir
Sedos5066 Happybabyyy allah izin verirse bende bundan almayı düşünüyorum daha çok erken ama en kullanışlı bu asansörlü hemde
minik10eller Happybabyyy aynısını aldım e bebekten ayıcıklı uyku seti olanı. Kurduk bence çok güzel görüntüsü var kaliteli. Ayrıca uyku setinin de kumaşı falan çok güzel. Bebiş kullanmaya başlamadı ama yine de tavsiye ederim yani 🤗
Happybabyyy Behll_drl hadi yaa. Peki hic kullandin mi cnm. Saglam bi sey mi. Anne yani olmasi icin cikarilan aparati rahat cikiyor mu. Deforme olur mu🙄
ElifR Happybabyyy kardeşim aynı renk,aynı model,aynı fiyat ama farklı bir marka ürünü kullandı,memnundu. Ama açıklamadaki gibi 4-5 yaşa kadar kullanılabilir mi bilmiyorum. Ben de bu tarz almayı düşünüyorum.
Happybabyyy ElifR bnmde hic aklimda yokken birden buna isindim. Normalde anne yani 6 aya kdr fln kullanilanlardan alcaktm ama bu anne yanina uygn oldugu icin cok mantkli geldi🙄birde görüntüsü daha guzel sanki bunlarin. Ahsap ne de olsa. Ins memnun kalirim ya
Behll_drl Happybabyyy henüz kullanmadık canım 32. haftamdayım malzemesi güzel sallanması iyi sallanırken ses çıkartmıyo. Bi kaç yerde daha bakmıştım tahtaları çıtaları inceydi bu öyle değil kalın hatta korkulukları takarken eşim çekiçle fln vurdu bşy olmadı🙈 anne yanı tarafındaki korkuluğu da gayet rahat indirilip kaldırılabiliyo ama 4 5 yaşa kadar kullanılabileceğini zannetmiyorum
Happybabyyy Arinna yan korumalikli olanini mi aldin bunu mu aldin cnm. Anne yani olmasi icin cikarilan aparati cikartipta mi kullandin. 😊
Happybabyyy Arinna tmmdir cok tsk ediyorum bende buna karar verdim😊💕 bayagi dert etmistim ne alcam diye. Sukur😊
Arinna Happybabyyy Memnun kalırsın canım. 3 buçuk yaşına kadar kullanırsın dediler. Doğru Yani. Kızım 6 aylık oldu. Daha çok kullanırım. Ve sallıyorum yattığım yerden. Onu görüyorum falan çok iyi. Ben 4 beşik aldım. Bunda bende o da rahat ettik
Seval22 Happybabyyy bende baştan çekmeceli mobilya beşik almıştım ama sonra bunu gördüm ve bunu aldık daha gelmedi ama benimkinde tekerlekte var beşiğimi şimdilik küçük misafir odama koycam biri gelirse kalmaya yatak odama götürürüm diye düşündüm hafif ve sağlama benziyodu boyutuda çok güzel rahat 3 yaşına kadar yatar büyüdükçe yatak kısmını aşağıya indirebiliyorsun kendini sarkıtıp inemez
Seval22 Happybabyyy yok kanz mağazasından baktım ben 800 liraydı yatak cibinlik falan hepsi içinde baby tech marka internet sitesi var bak istersen bi tekerlekli anne yanı beşiği diye arat