Hamis02 Mide bulantısıyla nasıl baş ediyorsunuz ya🤢 8 haftalık gebeyim ve mide bulantılarım çok rahatsız edici bi hal almaya başladı ne yapsam geçiremiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Serifeisitmir Hamis02 doktorunla görüş canım olmadi ilaç başlatsın onun dışında nohut leblebi nane şekeri ve çubuk kraker ye
Attent Hamis02 geçer canım geçer 9 haftada bitti benim doktor prilam diye ilaç veriyo beni kötü yaptı biraktim 2.3 hafta sonra geçer bebeğin için şikayet etme bence :)) Ben miydem bulanıyor diye çok mutlu oluyordum şahsen
Busraata33 Hamis02 valla çok zor son ayımdayım hala mide bulantısı çekiyorum,doktorundan ilaç iste kraker beyaz leblebi o şekilde biraz bastirabilirsin
Yildizkozan Haftam da anca gecti neler cektiğimi bi Allah bi ben bilirim cok zor Allah yardımcın olsun, simdi 18 haftalik oldum ara ara yine bulanip kusuyorum ama eskisi gibi günde 10 kere kusmuyorum tabi
ZehraM2 Baş etmenin bi yolu varmı bilmiyorum ben bulamadım🤦♀️ İlaçlar daha kötü yapmıştı 20. haftadayım hala bulantıyla uğraşıyorum Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Mineust Bana prilam iyi geldi canım bende 6. Haftadan beri bulanıyordu günde 7-8 kere çıkarıyordum. Sabah aç karna iki tane prilam içince ogün iştahım bile açılıyordu. 3. Ayı geçtik hala bulantılar geçmedi