Svde Kızlar ev işlerini, ayrıntılı temizliğinizi nasıl yapıyorsınuz? Dün bazanın altını çekyat altlarını ve sandığımı düzenledim dolapları düzenledim ve bel ağrısından yürüyemez hale geldim.😑 siz nasıl yapıyosunuz merak ettim
YavuzunSelini Svde Bende 17+4 teyim cnm suan iyiym ama agir is yaparken dinlene dinlene yapiyorum birden yuklenmek iyi degil bence
Haticeyildiz Svde ben yapamiyorum cok yoruluyorum haftada bi yavastan supurup siliyorum o kadar dip kose hic dokunmuyorum bazen ablam bazende gorumcem yapiyo
MrTGcE Svde canm meraba bende ev işlerini tek başıma yapıyorum allahıma şükür zorlanmıyorum. Ama tabi kendimide fazla yormuyorum agır kaldırmıyorum sadece dedigin gibi temizlik yapıyorum şpür sil toz al. Doguma yakında ayrıntılı temizlik yapıcam gerçi evim temiz ama bide ben çok titiz oldugum için sürekli yapıyorum temizlik.
AppleCatCoffe Svde mesela bu sabah eşimi işe yollamadan önce battaniyemi alıp koltuğa yerleştim🤣 kendisine de bazayı kaldırıp ütü masasını kurmasını söyledim 🤗 uykumu alıp kahvaltı yağınca yavaş yavaş yaptım işlerimi hatta yeni bitirdim☺ Bazayı kapatmaya cesaret ettim ütü masam çok ağır odanın ortasında duruyor akşam gelince kaldırır eşim diye😁
Svde YavuzunSelini bende 16. Haftamdayım daha yeni olmama rağmen hemen yoruluyosam ilerde nolcak diyorum😞
Svde Haticeyildiz benim ailem uzakta dün daha iyi anladımki çok yormamak gerekiyo vücudu. Eskisi gibi olmuyo çünkü😕
Tahsey Svde vala bende öyle eşim yapmıyor ama banada yap demiyor bırak ev batsın diyor.😀bide karı sakar olunca 😂
Haticeyildiz Svde oyle agir isler tabiki yapma canina yazik bebegine yazik yavastan supur sil yeter bosver
prensveprensesannesi Ben 24 22haftaligim normal işimi yapiyom hiç bi sıkıntı olmuyo sadece yavaş yavaş yapiyom günlük tempom devam dip köşe temizliğimi de rahat yapiyorum
MrTGcE Svde evet bünyeyle alaksı çok fazla var canm ama tabi sonuçta hamilesin bi can daha taşıyosun bu yüzden kendinide yormaman lazım fazla.
Deniz14 Siz yine iyisiniz ben kayınvalidemle beraber yaşıyorum bütün gün evde tek oluyorum hafta içi ve benden her gün ama her gün evi dip köşe süpürmemi istiyo 2 günde bir süpürülür anlarım haftada iki kez süpürülür anlarım her gün ev süpürmek nedir temiz evin neresini süpüriyim normal bi zamanda yaparım ama hamişlik zorluyo
prensveprensesannesi Deniz14 allah yardimcin olsun canim hic yardimci olmuyomu zor olur tabi beraber olunca ama biraz anlayisli olmali oda
MrTGcE Deniz14 e söyle anne zorlanıyorum belim agrıyo falan de ala alaa aslında kendisininde söylemesi lazım kızım otur yapma diye ama işte her insan bir degil ama sen genede yorma kendini canm boşver ya hiç bişey bebegin ve senden degerli degil
Deniz14 Svde süpürmediğim zaman afra tarfa ve surat yapıyo ben de eşimle oturdum konuştum zorlanıyorum hiç kusura bakma diye eşim Allah’a şükür çok anlayışlı 🙏🏻
Deniz14 prensveprensesannesi çalıştığı için evde sadece ben oluyorum yemek yapabildiğim kadar yapıyorum yükünü hafifletmwye çalışıyorum onun ama o daha çok şey istiyo ben yaptıkca
Pinaryyim Bende cok yıpratıyorm kendimi yoruyorm ama ypmadan duramıyorum sagolsunkardeşim gelip yapıyor ama sürekli çagıramıyorum. Sadece agır kaldırmıyorum
Mercimegimm Pinaryyim yok canım morarma yada kizarma falan. Sadece kapagin sivri yeri geldi ondan mı agrıyor acaba ?
Deniz14 MrTGcE yok zaten artık elimi ayağımı çektim eşimle konuşunca iki gün bel ağrısından öldüm resmen şimdi o süpürüyosa ben arkasından siliyorum toz alıyorum o kadar
Svde Deniz14 boşver canım yapma afra tafrayla olucak iş mi? Tel başına yaşayan yaşlılar napıyo? Bazen hiç anlamıyorum büyükleri
Deniz14 MrTGcE bebeğimin sağlığı iyi olması benim için her şeyden önemli 🙏🏻 eşim çok destek sağlıyo bazen dayanamıyorum ortada bir şey yokken oturup ağlıyorum geliyo hemen gözyaşlarımı siliyo sarılıyo onun hakkını ödeyemem cidden