Fatmasp Gece uyuyabilen var mı 😬 Resmen kan ter kalkıyorum bi de kalça çıkığı yaşıyorum galiba uyurken daha da şiddetleniyor üstüne yattığım için 😄 Hayırlısıyla doğsalar da bitse bu durumlar 🤣
Adabahar Fatmasp 30+3üm aynen her sabah kan terim baştan aşaşı değişiyorum çamaşırlarımı şişmeye başladım ve vajinama ağrı giriyo sol tarafa 🙁
rabiamglkc Fatmasp ben 2 saatte bir uyanıyorum düzenli uykum yok o nedenle gün içinde de uyuyorum dayanamıyorum 🙈 kalça ağrısı oturup kalkerken beni çok zorluyor 😬 doktoruma göre bunlar hamilelikte olağan durumlarmış korkulacak birşey yokmuş ☺
gizemgnll Fatmasp ben de her gece uyanıyorum 3-4 gibi sancıyla. Tuvalete gidiyorum sonra biraz yürüyorum geçiyo anca öyle uyuyorum tekrae. Kan ter içinde kalöayı hiç söyleme bile 7/24 kan ter içindeyim cok su içiyorum ondan herhalde
rabiamglkc Adabahar ben tuzu çok azalttım ve yanımda su şişesiyle geziyorum işe yarıyor gibi çünkü çok şişmiyorum şimdilik. 34+4 haftalık hamileyim
Fatmasp Adabahar Aynen benim varis sorunum var bide belki senin ağrında ondandır ben çook sonra keşfettim vajinal varisi 😅
Fatmasp rabiamglkc Ben gün içinde de uyuyamıyorum sabah eşim gidince kalkıp klima altına geçiyorum koltukta en kadar uyunursa 😪
Adabahar Fatmasp varis normalde var bacaklarımda ağrımda var ama vajinayı nasıl gördün bakamıyorum ki oraya 😅
rabiamglkc Fatmasp Antalya da yaşıyorum fena bastırdı sıcaklar ve bu durum gerçekten yoruyor ama klima açmıyorum dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışıyorum 😊 koltukla bağım var zaten en az gün içinde 2 saat uyuyorum 🙈 akşam az bi rahatlayınca hava yürüyüşe çıkıyorum 😊
gguler Aynen kızlar terlemeden dolayı hasta oldum büyük ihtimal. Faranjit oldum bir haftadır geçmiyor iki gün oldu antibiyotik başladı doktor mecbur. Nasıl oldu anlamadım. Hayırlısıyla dogursaydik yarabbim 😂
Fatmasp gguler Cam falan açıyorsan ondandır 😬 Ben gece cereyanda kalmışım kalktığımda belim boğazım hep ağrıyodu allahtan sonra doktorda şans eseri multivitamin vuruldum şimdi bişeyim Yok 😄😄
Fatmasp rabiamglkc Ben izmir sıcağına dayanamıyorum sen Nası dayanıyorsun 😱 klimayla dost olduk valla tüm gün açık neredeyse...
rabiamglkc Fatmasp gün içinde dışarı kesinlikle çıkmıyorum akşamları yürüyüş yapıyorum ama su içinde kalıyorum 🙈 evde şort tişört dolaşıyorum valla sabır az kaldı deyip duruyorum kendime 😊 kızım için dayanmalıyım hasta olmamalıyım diye diye gün geçiriyorum ☺
Fatmasp rabiamglkc Ben o kadar dayanıklı bi insan değilim maalesef ikiz hamilelik bide beni çok yoruyor 😪
ggzmkrcc Fatmasp bende 32 olcam kalçam baldırlarım deli gibi agrıyo üstüne bide kuyruk sokumu agrısı eklendi uykular haram inliyorum geceleri kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum
Fatmasp ggzmkrcc bacak ağrısı illet bişey ya göbeğimden pozisyonda değiştiremiyorum değiştirsem sıcak basıyo hepten gidiyo uyku 😔
Esrelf Fatmasp bend e uyuyamıyorum. Ağrı yada kasılma ile uaynıyorum. Birde sağıma yattığımda sağ tarafım uyuşmuş olarak kalkıyorum, hiç mi dönmüyorum anlamıyorum. Kulağım bile uyuşmuş oluyor. Solumada çok yatamıyorum.
Fatmasp Esrelf Uğuşma bende de var ellerim sürekli uğuşuyor maalesef. Kulak ağrısı oluyor bende de sanki kemiği kırılmış gibi 😅