Snszasla Nazlisari 22 haftalığım erkek bebeğe hamileyim belli oluyor baya bi kaç haftaya seninde belli olur benim biraz erken çıktı sanırım 😊💙
ilayy Ben 9 aylık hamileyken herkes beni 4 aylık hamile zannediyordu iç karnımız geniş demek ama 19. Haftada erken zaten karnın çıkması için benim 25 de çıkmaya başlamıştı😁
Aykam Nazlisari bəndede erkek canım sa salim kucana alasın bende öyleyim 29+4haftlikiz bəndede fazla karın yok☺️
Songulkls27 Nazlisari şuan bebeğin 200 gr falan olması lazım o kadarcık bir bebek ne kadar göbek yapabilirki mantıken. Bazılarının erken göbeği çıkıyor o da muhtemelen gaz şişkinlik ve iştah açıksa yediği yemeğin şişkinliğidir
halitefe Nazlisari canım cinsiyetle falan hiç.alakası yok karnın tamamen vücut yapımla alakalı bir durum
Naren1 Nazlisari 31+4 canım halen göbek mi bebek mi belli değil canım 🤷♀️ Sağlıklı olsunlar da yapcak bişey yok
Ffc2224 Nazlisari benim 20 haftalık olmak üzere birine 5 aylık hamileyim diyince hiç kimse inanmıyor bebek nerde diyorlar benimde nerdeyse hiç cıkmamıs benimkininde cinsiyeti erkek
Tugbaali Nazlisari iç karnınız geniş muhtemelen.. benim karnımda aşırı büyük sivri hep ikiz mi diye soruyolardı..