Nilay4444 39+1 oldum dunden beri 2 cm acilmam var ama sancilarim dunden beri siddetli digil.su an sancim bile yok.mesela.beklemedeyiz. Lutfe dua edin benim icin de 🤲
Asel61 Nilay4444 rabbim şifa versin bende çok zor.gecirdim ama hic.kusmadim Allaha şükür kusmak iyiymiş ama açılma yapıyormuş diye duydum
Betulyesilts Asel61 karniniz kasildiginda bisey hissediyormusunuz ? 7 dkda bir kasiliyor dokunuyorum goruyorum ama bsey hissetmiyorum
Nilay4444 Betulyesilts karnim kasildiginda karin agrisi gibi sanci oluyo bi de belimde regl agrisi var.
Asel61 Betulyesilts sertlik oluyor bi yerde toplanıyor ben 39+5oldum ara ara sancim.oluyor ama çok az
Asel61 Betulyesilts yok sanmıyorum ben gitmicem suyum gelmedi kanamam yok iyiyim bakalim eğer suyum gelirse yada kanama filanolursa giderim ama beklim biraz daha hastanelerde hastalık dolu ama yine siz bilirsiniz
Betulyesilts Asel61 bende byle artsin istyorum agrilar hissedeyim en azndan ama korkuyorumda son zamanlar giderseniz flan bilgi verin lutfen
Asel61 Betulyesilts tmm cnm salı kontrol var şiddetlenmezsem salıyı bekliycem çünkü gelen giden assadan açılma var mi diye parmakliyor can yakıyor hiç gerek yok en son ne zaman gittiniz siz ben çarşamba gittim
Betulyesilts Nilay4444 malsef bazen bsey yok bazen tam tersi ustelik dogru duzgun hissedemiyorum da dogumdan snrada bir sure devam ediyor bu durum cok sinir 🤦🏻♀️