m_yel ikinci kızıma hamileyim. büyük kızımın adı Rana Beril. eşim Rana ile uygun olduğunu söyleyerek ilk isim olarak Afra’yı koymayı düşünüyor, ikinci isim olarak Elif ve Deniz arasında kaldım bende. Elif ismini sevsem de Afra ile uyumsuz geldiği için istemiyorum pek. birisinin adı R ve B ile başladı diye diğerinde de benzer bir takıntım yok açıkcası, sadece birinde iki isim varken diğerine tek isim koymak istemiyorum.
Didi6 m_yel Elif ismini beğenmiyorum. Afra Elif de çok uyumsuz zaten, f harfi fazla baskın. Afra Deniz güzel. 🌸 Afra Selen de güzel olur sanki 💖
pptya01 Afra tafra gibi değişik aslında hoş değil gibi ama sizin tercihiniz tabi. Beril çok hoşmuş çünkü
m_yel pptya01 Azra dedim ben aşime ama Afra istiyorum diye tutturdu, bu sefer ilk ismi ben koyacağım karışma dedi 🤷🏻♀️ Beril’i de büyük kızımıza o koymuştu, bilsem koymazdım diyor şimdi 😅
m_yel Didi6 Elif ismini çok seviyorum ben hatta uyumlu olsa ikinci isim olarak düşünüyordum şimdi ama bende uyduramadım Afra ile kulak tırmalıyor gibi geliyor. Selen’in anlamına bakayım, teşekkür ederim ☺️
pptya01 m_yel azra da güzel ama afra tuhaf ya görümcem de kızınız olursa afra koyun demişti şaka gibi geldi. Ama olsun sağlıklı olsun. Benim adım yağmur diye çok dalga geçmişlerdi okulda ondan dikkat ediyorum
Alyahira Afra ismini bi düşünün yine siz bilirsiniz ama kulağa hoş gelmiyo daha naif güzel isimler araştırın🤗
m_yel Alyahira büyük kızımın ilk ismini ben koyduğum için bu defa ben koyacağım dedi. Hira, Nisa, Azra isimleri Rana ile uyumlu, bi nebze kibar ve güzel geliyordu ama Afra istiyorum ben dedi, ısrar etmek istemiyorum saçma bir isimle gelmesin diye 😅
Alyahira m_yel tabii canim yinede icinizden ne geliyorsa o olsun😊 Rana_Rüya Rana-Zümra Rana-Alya Rana-Arya ablasına bunlar sanki daha iyi gitti bi fikir olsun yinede siz em iyisini bilirsiniz😊
m_yel Alyahira teşekkür ederim, gene eşime söyleyeyim bunları da belki beğendiği başka bir isim çıkar 🤷🏻♀️😅
m_yel pptya01 isim konusunda bende pek dalga sebebi olsun istemiyorum, çocuklar acımasız olabiliyor ve biz yetişkinlerin akıl etmediği şekilde kibar da kaba da olabiliyorlar. Yağmur güzel bir isim ne o akılla zamanında ne bulmuşlardır kim bilir 🤷🏻♀️ daha önce duyduğum için bana fazla garip gelmiyor sanırım Afra ismi
pptya01 m_yel yağmur yağıyor seller akıyor falan diye şarkı söylüyordu sınıf arkadaşlarım çocuk aklı işte çok üzülüyordum büyüyünce ismimi değiştircem diyordum☺
m_yel pptya01 çocuk aklı buluyor bir şey ya, şimdi düşünse çoğu insanın aklına gelmez tekerleme tutturmak 😅 dediğim gibi çocuklar acımasız olabiliyor bazen