eddaaa Bsra5 7 haftalık bebek tam olarak oluşmamışki ne bu acele 😁 anlaşılmaz 12 hafta bile tam bilinmez tahim olabilir ama bazen tutmaz cünkü cok küçük
Begm Bsra5 eğer karından çekilmiş ise ramzi teorisine göre kiz eğer vajinal ulturason ise erkek bende tuttu bakalım kısmet
Mspimpirik Bsra5 nolur komik olmayin 7.haftada bizler hic bir tip egtimi almamis insanlar ; alsak bile bilemeyiz daha organlari olusmamis nasil bilelim? Sizce???
Gulbahar35 Babyy_kiss Canım bende anlamiyorum ki ne yazikki bende 9+4 üm 12 .haftami bekliyorum sabirsizlikla 🙈
Bsra5 eddaaa bende aynı şeyi söylüyorum ama anneler sabırsız oluyor burda görmüştüm bazıları keseden anlıyormuş :)
Tkmkleyla Babyy_kiss bence kiz benim ultrsondakine benziyor aynı 🤭🤣doktor ikidir kız olabilir dior 🤣 bu arada 13+2gunlugum şuan
Ada34 Babyy_kiss bncede kıza benziyor nuba göre de öyle geldi bana sağlıkla kucağınıza alın inşallah☺️
Mom5 Merhabalar 😍 8+5 im arkadaşlarında dediği gibi ultrason fotoğrafından yada kesenin tipinden cinsiyeti anlaşılır mi