CennetM Korkuyorum bebek iki hafta önden gidiyormuş gelişimi karar veremiyorum Cesaret edemiyorum bu yüzden aklım çok karıştı uykuları kaybettim kızlar 🤦 sizce normal doğum mu sezaryen doğum mu? Hangisinde daha erken kalkıyoruz ve kendimize geliyoruz 🙆
durununannesii CennetM bende aynı durumdayım birde daha önceden ameliyatım var tedirginim. Kaç haftalıksınız bebek kaç kg
Burcuu3761 CennetM normal doğumda bi kaç saat sonra normal doğum yapmamış gibi olunuyor etrafımdaki yakınlardan biliyorum ama sezaryen benim için çok kötüydü çok istedim çok zorladım normal olsun diye ama malesef sezaryen olmak zorunda kaldım
Ogretmenannee CennetM Bence sezaryen. Suni sancısı ayrı kesimi dikimi ayrı arkadaşım normal doğum yaptı içi hep yırtıldı
Cates18 CennetM Sezaryen Doğum yaptım akşamına gelen misafirlerine ayakta çikolata ikram ediyordum…1 hafta biraz yatıp kalkarken zorlandım ama onun dışında herşeyimi kendim yaptım hasta gibi yatmadım. O yüzden sezaryen düşünürsen kendine hasta gözüyle bakma:)
Ogretmenannee Burcuu3761 psikolojik biraz da. Sezaryene bilerek girenler daha rahat geçiriyor mecburi girenler daha zor
CennetM Burcuu3761 normal doğumda ozel bölge sarkması oluyomus ve kimisinin çatıdan dolayı 10dikis olan bile varmış hangi ihtimali düşünmem gerek
Burcuu3761 Ogretmenannee bende gebelik şekeri olduğu için bebeğime geçmek üzereydi o yüzden mecburi oldum ama sonrasıda ameliyatta çok çok kötüydü ve tekrar hamileyim aynısını yaşayacağım diye aklım çıkıyor 😔
CennetM Burcuu3761 bir sezaryen olan ikinciyi normal yapamıyor sanırım . bilmiyorumki şekerim falan çok şükür çıkmadı.ama bebeğin gelişiminden dolayı normalde hadi bişey olursa diye korkmuyor değilim
CennetM merve90 evet ablamda maşallah hemen ayaklandı.sanirim sezaryenden sonra hemen yürütülünce acin azaliyomus.ama herkeste aynı mıdır
Burcuu3761 CennetM eskiden öyleydi belki ama şuan dikişsiz kesisiz yapan çok yerler var sarkmaya gelince tabi onu bilmiyorum kendim normal doğum yapmadım çünkü
merve90 CennetM bakın sezeryanmı oldunuzzz sabahaaaa kadar yürüyünnnn sakınn yatmayın yürüdükçe ii oluyosunuzz en önemli şey yürümek ben hastaneden çıktım ertesi gün eve giderken e bebekte gezmiştim
Burcuu3761 CennetM aynen canım sezaryen olunca normal olmuyor ama iyi düşün sağlıkla alırız inşallah hepimiz kucağımıza meleklerimizi🥰
Cucu2015 Cates18 bence bu belli olmuyor. İlkinde ben de öyle kolay ayaklandım. Hastaneden çıkıp avm’ye gittim. Her şeyimi kendim yaptım. Ama ikinci öyle olmadı. Salı günü oldum ve hala ağrım var. Tabii arada 5 yaş fark var ondan da olabilir bilemiyorum 🤷🏻♀️ İlki gibi çabuk ayaklanmamış olmak da ayrı canını sıkıyor insanın 🤦🏻♀️🤦🏻♀️