Evremka Bebek kıyafetleri için uygun ve kaliteli alışveriş yaptığınız siteler varsa yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ?
Alfabeta Evremka hm nin organik serisii. Lcw idil bebe aziz bebe ben buralardan almayı düşünüyorum indirimleri yakaladıkça
Ebru9120 Evremka LCW den sipariş verdim geçen hafta gerçekten kalitesini çok beğendim fiyatına göre çok iyi. Ebebek yikandiktan sonra hemen eskiyor diyenler çok ordan da birkaç bişey aldım ama daha fazla almicam ordan.
Asel61 Evremka e bebek ve cıvıl de indirim oluyir baya yarı yarıya programları var ordan indirip takip edebilirsiniz
maras46 Evremka ben daha alışverişe başlamadım ama bi tanıdığım ınstagramdan @minicitystore sayfasından alışveriş yapıyor
Evremka maras46 Evet bende görüyorum o siteyi güvenilir mi acaba diye merak ediyorum denemek lazım teşekkür ederim
gokella h&m ve lc waikiki. hatta lc fiyat olarak daha uygun yenidoğduğunda cok az giyebilceği şeyleri ordan aldım cok çabuk büyüdükleri için
Sirinanne LCW den ne aldiysam çok çok güzel geldi. Kesinlikle tavsiye ederim. Onları çok kullanılacak ürünler olarak seçiyorum. Diğer bazı şeyleri de özel olsun diye farklı markalardan alıyorum.