slnko Benimde bugün bütün arada sızlayan bir Topçuk olduğunu farkettim genitalimde. Sivilce mi çıkacak nedir anlamadım sizce ne olabilir siğil dediğiniz böyle bişey mi? Kadım doğumcuya mı gittiniz bunun İçin ?
Deniz-67 slnko hamıleyım zaten dr uma soyledım oda kontl etti ıcınede baktı ıcınde yok dedı tam gental orda olms
Humay_05 Yasmn05 Bendede var sivilceler var gidib geliyor cocuga bulasiyormu? Neresine bulasiyor normal dogumda sorun olurmu? Korkdum simdi? Ancaq bende hep olmuyor gidiyor sonra geliyor
Yasmn05 Humay_05 tabiki nrml doguma engel bagısıklıgnz düsünce cıkıyolar geri kayboluyolar snra. Bu hep böyle devam eder siğil oldugundan eminseniz doktrmz söyledyse siğil oldgnu zatn nrml dogum olmz ses tellerine ve solunumuna zarar veriyo bebegin
Humay_05 Yasmn05 Ben soylemedim doktoruma utandim simdi cok korkdum kontrole gidende soyleyeyim gerek
Yasmn05 Humay_05 tabi söyleyin utanlcak bişi değil en azından değilde içiniz rahatlar varsada tedbir almş olrsn inşllh o degildir
Humay_05 Yasmn05 Evet ben baya baya korkdum arayib soyluyecem nolir nolmaz gidib geliyor diyecem sivilceye benziyo boyle beyaz oluyu kucucuk kucucuk. Bu arada tesekkur edefim😊
Humay_05 Yasmn05 Kusura bakmayin sizide yordum Ancaq ben 3 ay oncesinde yaxma analizi vermistim temiz cikmisdi yani sonradan olusa bilirmi?