Mom103 Merimex 😊 ya inanmıyorum ama aklımada gelmiyo degil acaba ola bilirmi diye düşünmüyor değilim.sağlıklı olsunda başka dileğim yol ama ikiz derse doktir hayatımın şoku olur her halde
minikmucizem1_ Cigdm hayir zaten bekledigim bişeydi ovulasyon takibi yapmıştım hiç belirtim olmadı adetim geçene kadar ☺
irem_0709 Nursel67 kaç haftalık dediler bu değere ve kaç haftalıkta keseyi ve kalp atışını duydunuz acaba
Nursel67 @irem_0709 kadın doğuma 4 gün sonra gittim 5 haftalık dedi keseyi gördü haftaya gel tekrar büyümüş mü diye bakalım dedi 7. Haftada da kalp sesini duydum
irem_0709 Nursel67 bende ayın 7sinde öğrendim 194.7 ile ama doktora gitmek istemiyorum henüz çünkü alttan muayene yapmasını istemiyorum sizde öyle birşey oldu mu
150_gelartik Mom103 kaç gün sonra gideceksin tekrar cani m o zamana neyledir ins azcik heyecan yap bakalim
Mom103 150_gelartik canim henuz var 3 hafta sonra gidicem. O degilde ateşim var ya 😔 37.1 yarım parasetamol içtim şimdi
ayminaninannesi Klorofil benmde adete 2 gün kala 43.3 çıktı değer nasıl sence canım benmde kafam karisti
Klorofil ayminaninannesi bence gayet normal kuzum gecikmeden once ogrenmissin o yuzden dusuk gibi gorunuyo korkma o articak surekli