Mozi1605 Selam kızlar ben 6+1 oldum bugün 🙏🏻💜 fakat herşeye ağlıyorum ya çok duygusalım varmı aranızda böyle olan çok inişli çıkışlı bi hayatım oldu elimde değil kim ne derse alınıyorum psikolojim bozuldu valla 😞
aezgi Mozi1605 normal canım hormonal ilk zamanlar en ufak seye ağlıyodum esim gülüyodu halime 😂 zamanla geciyor benim o ilk zamanalardaki hassaslığım yok 23 haftalık oldum 😊
Omerberat Mozi1605 ahahah hoşgeldin gebe kardeşim 🤗çok normal bu ,bundan sonra seni sen değil hormonlar yönetecek ki az bir şey de içinde varsa 😁moralini yüksek tut en güzel zamanların tadını çıkarın 🌺
Elifinannesi1 Mozi1605 29 hafta @Mozi160 Mozi1605 çok normal bende öyleyim,olur olmadık herşeyden tiksinme huyunda başlıyor maalesef 😌Kumandayı bile sorgulayıp niye var ki diye düşünüyorsun sinir bozucu bir durum
Mozi1605 Omerberat ah hormonlar ah bugün hava kapalı diye ağladım şaka gibiyim kontrol edemiyorum kendimi komik de 😂😂😂😂😂
Glakky1 Mozi1605 Ben 4. Ayıma giricem ortada hiçnirşry yok Ken kimseyle konusmasam bile durduk yere aglamaa istegi geliyor dıyorum bazen noluyoo diye:)
Mozi1605 Glakky1 vallahi ben daha şimdiden böyleysem 4. Ayda nolurum bilmiyorum neyseki güzel duygular canım💜🙏🏻
WmonallissA Bende 6+1 im hiç ağlamadığım kadar ağladım bir kaç gündür 😇 geçicidir umarım, ağzımın tadı yok hiç sizde de öylemi sudan bile tiksindim 🙈
Mozi1605 WmonallissA aynıyız seninle 🥰💜 valla benim ağzımın tadında bi sıkıntı yok gözyaşlarım kurudu artık sadece 😂
Minikbebek123 Mozi1605 bende öyleydim hamile olduğumu bilmiyordum senin kadardı galiba .pasta yaptım fırında yandı ağlamıştım 🤣
Cansiin Mozi1605 benimde ilk haftalar öyleydi canım geçti sonradan çok değişik bisey küçücük biseye ağlıyorsun 🤭
WmonallissA Mozi1605 Mozi1605 Oda çok kötü olmaması büyük bir şans 😍🧿 duygu durumunuzda değişecektir mutlaka 🤲🏻😅