Aycha Oznurylmzr Merhaba, yanlış bilmiyorsam muayene ücreti sgk’lı hastalar için 135 Lira. Üç tane kadın doğumcuları var.
EsinCemreDogan Oznurylmzr ✋🏼Şebnem Hanım bir tanedir. 2018 yılında doğum yaptım eski hastanede. Şimdiki yerine de gidiyorum. Sülalecek vazgeçemiyoruz kadından 🙈 Vajinal doğum 2.900 sezaryen 4.500 Muayene 135 TL.
Seval22 Oznurylmzr halise hanım çok iyi bir doktor daha önce ona gitmiştim ama benim gittiğim hastaneden ayrıldı kendisinin normal doğum birinciliği var gerek olmadıkça asla sezeryana almaz önermezde insatgaramdan takıp edip görebilirsin halise yolli diye
Oznurylmzr EsinCemreDogan ben cuma günü için halise hanımdan randevu aldım ama doktor hanım hakkında hiç bir bilgim yok
Gamzegnc Hastane ve personeller mükemmel ( ama henüz kadın doğumuna gitmedim ) duyduğuma göre giden herkes memnun :) denemekte fayda var
EsinCemreDogan Oznurylmzr 1.200 TL çıkardılar, devlette yaptırdım. İkili teste de 750 dediler, onu da Çarşamba günü Avicenna’da 225 TL’ye yaptırıcam.
EsinCemreDogan Oznurylmzr Eski hastanede yoktu bu doktor, bende bilgi sahibi değilim. Ama neşeli bir kadın kapısı hep açık ordan biliyorum 😂
Aycha EsinCemreDogan Merhaba, Levent Hastanesi’nde, ikili testteki ultrason muayenesi, perinatoloji uzmanı tarafından mı yapılıyor acaba? Aynı bölgedeki İki hastane arasında, aynı işlem için fiyat farkı çok yüksek.
Oznurylmzr EsinCemreDogan merhaba ikili taramanızı yaptırdınız mı? Ben bugün levent hastanesiyle görüştüm dediğiniz gibi 750 dediler, fiyat çok uçuk
Oznurylmzr Aycha halise hanım çok çok ilgili. Benim için tek şimdilik tek sıkıntı hastanenin test ücretlerinin epey pahalı olması. Doktor harika🙂
Aycha Oznurylmzr Testler için ne kadar istediler? Zannedersem sgk geçiyor ama son dönemde her şeye ciddi zam geldi.
Aycha Oznurylmzr Daha uygun fiyata tahlil yaptırabileceğiniz bir yer bulursunuz umarım. Hangi tahliller istendi?