Happykariner Kızlar ben bu ay hayıt otu tohumu kullandım gebelik isteyenler kullanıyor . 15 gün oldu adetden sonra başlamıştım hemen. Diğer adete kadar kullansam mı napsam ? Var mı kullanan
Temmuz7 Happykariner ben hiç bişeye bakmadan 1 şişe almıştım o bitene kadar kullandım zaten o ay adet görmedim hamile kaldım
Bus_ak18 Happykariner ben adetim bitince 3 4 kez içmiştim tadı çok kötü olduğu için birde peşinden 2 3 kez civanperçemi vs içmiştim ovulasyon testnde yumurtlama gördüğüm için bıraktım içmeyi. Peşinden hamile kaldım canım. Hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama
Dorothy Happykariner kullandigim ay ovulasyon testi yapiyordum. Hic pozitif olmadi. Ama gittikce koyulasti cizgiler. 28. Gun tam pozitif oldu diye sevindim ama adet oldum o gun de :(
Happykariner Dorothy üzüldüm ya ama işte herkesde olumlu etki bırakacak diye bişey yok malesef Rabbim kucagınızı tez zamanda doldursun inşallah
Happykariner Temmuz7 bende tohumunu aldım kendim demliyorum siz nasıl içtiniz aç karna tok karna vs ?
Temmuz7 Happykariner sabahları aç karnına yarım çay bardağı içtim sonrasında arı sütü bal polen de tükettim çok şükür 27 haftalık ikizlerime hamileyim. Darısı inşallah size olur.