Merhaba herkese. Korkuyla yazıyorum buraya umarım içimi rahatlatacak şeyler okurum. Dün aksam ailevi bir sorun yüzünden büyük bir üzüntü ve stres yaşadım ne kadar bebeğim etkilenmesin diye kendimi sakinleştirmeye çalışsam da işe yaramadı. Bu yüzden dün gece çok fazla sancim ve agrım oldu durdu yine başladı durdu yine başladı neredeyse hiç uyumadım diyebilirim. Oğlumla konuştum benim duygu durumum onu da etkilemiştir diye babası da konuştu ben iyiyim geçti sorun yok falan dedik karnima hafif hafif masaj yaptık biraz ayağa kalktım dolaştım sabaha karşı biraz iyi gibi oldu. Ama sabah yine aynısı oldu şu anda da devam ediyor doktor erken doğum riski var demişti eşim hastaneye gidelim diyor ama ben çok korkuyorum gitmeyi her seferinde reddettim. Gece ki ağrılar belime de vurdu bir ara gerçekten doğuracağım sandım hem ağrı hem sanci arada kasılma.Ve bu sabah baktığımda karnımın gerçekten de aşağı düşmüş olduğunu gördüm zaten yaklaşık 2 haftadır çevremdeki herkes karnın aşağı inmeye başlamış diye konuşuyor kimisi direkt karnın düşmüş doğumun yakın diye korkutuyor beni. Ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz bu arada nişan veya su gelmesi olmadı