Devrikcumle Merhaba anneler 24. Haftamıza girdik 2li taramam sıkıntılı çıktığı için üniversite hastanesinde perinatoloji bölümüne muayene oldum 2 defa şuan bi sorunumuz yok doğum için şehir hastanesini mi üniversite hastanesini mi tavsiye edersiniz?
bebegim_28 Devrikcumle ben balıkesirde yaşamıyorum eşim Balıkesirli yaz aylarında 1 1.5 ay kadar orda oluyoruz geçen yaz ilk bebeğime hamile kaldım kalbi durdu bebeğimin yeni şehir hastanesinde kürtaj oldum memnun kaldım hatta kürtajdan 10 gün öncesinde kanamam oldu 2 gün hastane de yatırdılar sadece 5 haftalık hamileydim Şahin cılız diye bir doktor kalp sesini duyamadı diye 2 gün bırkamadı beni ultrasonlara soktu çıktım hastaneden 10 gün sonra kalbinin durduğunu öğrendim bi erkek doktor kürtaj etti o doktordan memnun kaldım ama adını unuttum yani hastanenin ilgisi iyiydi hemşireler de iyiydi
Deryaalper Devrikcumle ben Balıkesirliyim genellikle şehir hastanesinde doğum yapanları biliyorum memnunlar
Flamingo44 Devrikcumle ben Balıkesirli değilim. Tayinden dolayı burdayım. 28.haftamda erken doğum riski ile Edremitten şehir hastanesine gittim 5 gün yattım ve 5günde psikolojim alt üst oldu ben hayatımda bu kadar berbat kötü hemşire ve drların toplandığı bir yer görmedim. Allah düşmanımı düşürmesin oraya gerçekten tek kelime ile berbat bir yer
Busrakolas10 Bende şehir hastanesinde doğum yapacağım nasipse şu ana kadar gittiğim 2 doktor var Saliha Ezgi Argan ve Yaşar kansu Saliha hanımdan son derece memnunum. Yaşar beyle pek anlaşabildiğimizi söyleyemem🤷🏼♀️ Diğer doktorları bilmiyorum.
Devrikcumle Busrakolas10 ya bana hep kadın doktorlardan uzak dur falan dediler genel olarak nasıl Saliha hanım :)
bebegim_28 Devrikcumle benim tavsiyem mi mesela bu yaz da alaaddin kaçara gittim 26 haftalıkken adam ünlü diye oda 20 den sonrasını ayrıntılı olarak kabul ediyormuş 300 tl para verdim ayrıntılıya girdim inanır mısın 3 yada 4 dakika baktı çöp ettim paramı devamlı hastası olmayacağımızı bildiği için hiç ilgilenmedi pişman oldum 😒
Busrakolas10 Devrikcumle çok ilgili çok sıcakkanlı yaklaşıyor ben ona gitmekten memnunum tek sıkıntı her hafta gittiğim için randevu alamam biraz zor oluyor ama hastanede bişey aklıma takılsa gidip soruyorum o durum da bile cevap alıyorum
Elifcan80 rabia28 merhaba, ben de Gürhan beye kontrole gitmeyi düşünüyorum bundan sonra. Dopum süreci ve ücreti hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
rabia28 Elifcan80 Normal dogum 1000 tl civarı sanırım sezaryen 800 du sanırım. 36.haftaya kadar ben 3 haftada bir kontrole gitmiştim.Sonrasinda haftalık cagirmisti beni.Cok ilgilendi benimle,Allah razi olsun ondan
Elifcan80 rabia28 teşekkürler cevao için.. Peki 29. Haftamda gitmiş olucam ilk kez, kabul eder mi sence beni?
Balbocegi_ Elifcan80 mehmet kececioglu ve karisida jyi bir doktor bildiginiz ozel hastane gibi normal dogum odasi
Balbocegi_ Burhaniye hastanesini bilen varmi acaba doktora gitmedende doguma gidilse kabul ediliyormu