Aynurgokagac burcupervanoglu 6+2 de duydum karnımdaki yap dokusu ince oldugu için erken duydum doktorum öyle söyledi
ftmm38 burcupervanoglu 6+2 de gittim ama yeni başlamış daha net değil dedi doktor pazartesi gideceğim tekrar
burcupervanoglu pembeblog gercekten mı ben duyamadım hala 7haftaya yenı gırdm cok korkuyorum doktorum haftaya yıne geldı ama dusuk olablır dedı cok uzgunumm
Batuyasam burcupervanoglu SESİNİ DUYAMASALAR BİLE KALP ATIŞINI GÖREBİLİYORLR BİZDE 6. HAFTADA GTTİK DUYAMADIK AMA KALP ATIŞI VAR DEDİ GÖSTERDİ SES FREEKANSLARINI 7. HAFTADA DUYDUK
Zeynep12300 burcupervanoglu 6 +7 veya 8 di ben burayı tam hatırlamadığım için direk 7 yazdım karnimdan baktiginda kesenin ici boş göründü daha sonra alttan muayene etti kesenin dolu olduğunu gördüm ve kalp atışlarını duyduk
Emne123 burcupervanoglu haftaya uymadığı için kuzum son adet tarihine yani 😇son adet tarihinden sonra ki döllenmeye diyorlar geç döllenme diye
burcupervanoglu Emne123 gec döllenmenın ne oldugunu bılıyorum da bana doktorum gec döllenme ıhtımalını solemedı sızde bıse gordude mı soledı demek ıstedım😇inşallah bendede öyledır