Superisiiiii Geceden beri bi durup bi başlayan bu bel ağrısından ölücem acıdan aynısını çeken varmı sırtıma vuruyo bazen bazen belime
Fatmagzl33 Superisiiiii bende o şekil sabahladım hele bacağa giren o kramplar yokmu mahvediyor allah yardımcımız olsun
Domatesimm Superisiiiii ben de 😭😭😭 sabah kalkarken de altımda bi uyuşma😞 son zamanlar ağır geçiyor benim 😞
Tatlisannedilekk Superisiiiii sırtım çok ağrıyor, belimden kasıklarıma vuruyor sancı😔 son zamanlarda daha da arttı
Ogrtmn_anne Superisiiiii Ben de sabahı sabah ettim yaa😔 Sağ bacağıma indi ağrı ve resmen kıvrandım. Parol attım ve bir de magnezyum aldım az da olsa rahatladım. Sanırım bundan sonra böyle geçecek 😔
Superisiiiii Domatesimm kasıklarıma değil kemiklerede vuruyo alta uyuşma vuruyo gerçekten sancı sanıyorumda oda kasıklara ağrı vurması lazım
Bebegm42 Superisiiiii benimde yan taraflarim kemileri artık çürüdü galiba öyle hissediyorum uyuyamiyorum
serilady Maliefem Superisiiiii aaaa normalde kullanmıyormuydunuz arkadşlar bu belirttiğiniz sorunlar magnezyum eksikliğinden dolayı doktorunuzun normalde takviye vermesi gerekiyor bebekler bizim depolarımızı boşalttıkları için biz bu ağrıları sızıları çekiyoruz zaten geç kalmadınız bence isteyin doktorunuzdan
Superisiiiii Ogrtmn_anne aynısını dün gece yaşadım sağ kol sağ bacak sağ kalça kemiğim ölücektim sızladı
Ogrtmn_anne Superisiiiii doğuma kadar bu semptomlara alışmamız lazım sanırım . Ben tamamen yatalak olmuşum gibi oldu çünkü yatınca kalkamıyorum resmen allahtan annem geldi de yemek işini o hallediyor çok şükür