• Sağlık
  • Coraspin içmeyi kaçıncı hafta bıraktınız ?

Merhaba arkadaşlar 32 haftalık olduk bugün 7.haftadan beri hafif pıhtılaşmadan dolayı coraspin 100mg kullanıyorum doktorum coraspini 32. hafta da bırakıcaz dedi iğne de kullanmıyorum şimdi ilacı bırakınca sorun olur mu bebeğe giden kan da acaba diye korkuyorum. Siz kaçıncı hafta coraspini bıraktınız ve herhangi bir sorun oldu mu?

Nurmine doktoruna sor öyle bırak canım.. bende içiyorum coraspin 28 haftalığım bana da doktor 32 de bırakıcaz dedi 👍🏽

Selo39 henüz bırakmadım canım hafta içi kontrole gideceğim doktor bıraktıracak. Bıraktıktan sonra sorun olmaz dimi kan akışında falan ? Doktorun sana bilgi verdi mi hiç bununla ilgili?

MYstryy 36haftalık oldum hala bıraktırmadı bende 7haftalıktan berı kullanıyorım arastırdım. Doguma son 3gun kala bıle bırakılsa oluyormus

Sndsbtn doğum da kan kaybına sebep olmasın diye 32. hafta bıraktırılıyormuş öyle duymuştum bilemedim şimdi. İğne doğuma kadar devam ediyor.

Selo39 Aa çok iyi o zaman teşekkürler canım 😊

MYstryy (C677T) :HOMOZİGOT 677TT , PAI SERPINE1 MUTASYON ANALİZ(4G&5G) :HETEROZİGOT 4G/5G bunlar çıktı canım

Nurmine anladim cnm bendede mthrfr c677t ve mtfhr 1298a heterozigt cikti. Banada ilk corapsn yeterli dedi dokror ama bende kanama yapti kullanamadm daha suan sadce igne kullaniyorum

MYstryy şükür ben de kanama yapmadı canım bakalım artık Allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah🤲🏻❤️