Sevgikarabulut Kızlar adetim 2gün geçti evde erken gebelik testi vardı ondan yapayım dedim ve test böyle çıktı bakar mısınız birde bu marka testle gebe olduğunu öğrenen oldumu lütfen yardım edin lütfen 🙏 1 - DCB82648-05FD-4CF3-AE22-7B4A3351EBA1.jpeg image/jpeg(1.41MB)
Nlgn16 Sevgikarabulut kan testi yaptır canım var gözüküyor baya baya belli ikinci çizgi silik değil 😇
Adosh Sevgikarabulut net belli çizgi gözünüz aydın darısı tüm isteyenlere inşallah… 2 gün önce bende yaptım bu testten ama negatifti bnmki adetim yarın..
deletedmom357 Sevgikarabulut gözün aydın olsun canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah
Sevgikarabulut Kuzeyufuk çok teşekkür ederim allah razı olsun gözlerime inanamadım bir size sorayım dedim 😘
Sevgikarabulut Nlgn16 Pazartesi günü gitçem canım inşallah güzel sonuçlar alırım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sevgikarabulut Adosh rabbim hayırlı zamanda Salih evlatlar nasip etsin inşallah ben 2senedir bu 2çizgiyi bekliyordum rabbim bu güne nasip etti rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻❤️
Nlgn16 Sevgikarabulut Git canım inşallah Allah gönlündekini versin herkese çok güzel bir duygu hamilelik
Nlgn16 Sevgikarabulut üzme kendini bundan sonra her şey bebeğin için seninle beraber büyüyecek o günleri düşün ve en önemlisi mutlu ol stresten uzak ol kendini her şeyden soyutla hiç kimseyi takma konuşanlara tamam de kendi bildiğini yap mutlu olmanın yolu bu 😇🥰