feyza123 Bbb benmki 20 haftadan eri var ama benm ağrılar en çok 2 yaşındaki oğlum 1 dk bile durmuyor ve sürekli kucağımda ondan sandm 36+1z bugn
Nevinn Bbb bnde 36 ya girdim bugün canim ara ara bnmde karnimda sancı oluyo gibi ağrı oluyo normal mi acaba
Mzeynepp Ben de 37+1 im. Bir haftadan fazladır adet ağrısı gini ağrılarım oluyor arada. Ama ciddiye alınacak derecede değil. Olsun da istiyorum velki acılma başlar, inşallah hayırlısıyla..
Bbb feyza123 Mzeynepp dün akşam başladı ağrı ve sabaha kadar sürdü sancı gibi ara ara değil de sürekli bir ağrı oldu. Lavaboya çıktığımda sanki bebek çıkçakmış gibi hissettim. Benim bel fıtığım var normale izin vermiyor o yüzden inşallah açılmam olmaz doğum tarihime kadar
feyza123 Bbb aynı haftadayız yakınız inşallah olmaz açılma sizinki sezeryan o zamn fidik varsa benmkide ilkden dolayı sezeryan
GamzeC 36+4 teyiz ve yattığımda direk vajina bölgemde ağrı sızı karışık bişiler oluyor.Tarif edemiyorum ağrı mı acı mı anlatamıyorumda derdimi🙈 Ağrıyla başetmeye çalışırken uyuyakalıyorum Sizdede oluyor mu?