Veeeeee.Bende dogurdummmm😍🙈Minik kizima kavuştumm🥰🙈Hazir boş yatiyorum.Dogum hikayemi yaziyim dedim sonradam zaman olmuyo diyolar😁.Dun post acmiştim.Doguruyorum galiba postu acmiştim.Gittim doktor kontrol etti.1 cm aciklik ve 80 90 sancim cikmişti.Doktorum burda yorulursun git evde sancini cek gel dedi.Neyse geldim eve dayanamiyodum agridan.Biraz uzandim gecti.Zor bela azicik yemek yedim.Midem bulaniyodu.O ara squat yuruyuş merdiven in cik yaptim.Saat 22:45 civariydi galiba doktorumu arayip acile gittim baktilar yine 1 cm aciklik ve ayni sanci cikiyodu🤦♀️Doktorumla konuştuk yine eve geldim🙁.Agrim gecmişti uyumak icin uzandim artik uykusuzluktan dayanamiyodum.Bi gun onceside iyi uyuyamamiştim.Yarim saat falan uzandim sancim başladi once tatli tatli belime vuruyodu.Sonra artti dayanilmiycak gibiydi.1 saat falan cektim 3 dkda 1 geliyodu.50 saniye suruyodu.Neyse 02:30da aradim doktorumu anlattim durumu 2 3 saat daha evde sanci cek sonra gelirsin dedi.Artik sancidan aglama krizlerine girmiştim.Dayanamiyodumm.Sabaha karşi 5te geldim 4 cm aciklik yatişim yapildi.Bi an 8 cmya cikti 😍Dualar aglamalar.Rabbime cok şukur uzun surer diye cok korkuyodum.Cunki inanilmaz bi agri.Doktorumu aradilar geldi hemen.Onu gorunce nasil sevindim anlatamam.Ikinmami soyledi nasi bagiriyorum.En son dayanamiyorum.Őlűcemm dedigimi hatirliyorum🤦♀️😂😂Doktorum kakami yapar gibi ikinmami soyledi başi cikinca dogumhaneye gittik.Ikindim ama bagira bagira🤦♀️.Size tavsiyyem yapa bilirseniz bagirmayin.Bi nefes alip bi ikinin.15 dk icinde dogurdum cook şukur.Ve kizima kavuştumm😍🙈Cok deyişik bi duygu.Hala inanamiyorum bende anne oldum diye🥰.Bu arada dişaridan 2 dikişim var.Acilmam vardi ama makatin yukari bolgesinda damarlar fazla diye doktor kesi atti once iyne yapti hic bişey hiss etmedim.Dikerkende ayni şekilde sanki sivrisinek isirdi.Kizimi dogar dogmaz kucagima verdiler😍Cok minnak cok tatlişti.Dogumdan sonra goturduler.2 3 saate ayaga kalka bilicem.Getirdiler şimdi kuzumu 😍🙈🥰meme emiyo😊Sutum geldi qaliba emin degilm henşire agzina bişey gitmese kiyameti koparirdi dedi😁bu aradaa Dua emanet edenler vardi unutmadim kizlar hepinizi Dua ettim.Rabbim saglikla kucagininza almayi nasip etsin.Rahat su gibi dogumlariniz olsun in şe ALLAH🤲🧡@Sermec27 Ve Zeynep9229 (tam hatrlayamadigim icin etiketliyemedim🙁)diye bi arkadaşimiz vardi onlari ve butun bebek hasretinde olanlarida Duama kattim.Rabbim tez zamanda sevindirsin in şe ALLAH🤲🧡💫
Sorusu olan varsa seve seve yanitlarim😊