Ttugbatrn Kızlar bebeğimin beşiği çıtalı bu yüzden uygun fiyatlı örgü yada sünger şeklinde dört tarafını çevirecek korumalık istiyorum sizler önerir misiniz ? Nerden ve ne kadara aldınız paylaşır mısınız 😊
Babyy1S Ttugbatrn lcw de gormustum sünger korumalık bi bak istersen ordan kız erkek uygun renkleri de vardı yada e bebek magazasında oluyor orda da bulabilirsin
mervoss Ttugbatrn benim annem yaptırmıs Bende cok begendim bitane el işi yapan dükkanı olan ablaya yaptırmıs ☺️
Mimartezeanne Ttugbatrn bende örgütlüleri aşırı beğeniyordum fakat kullanan bir arkadaşım yatak içini çok küçülttüğünü söyledi bende vazgeçtim 🤷🏼♀️
Ttugbatrn Babyy1S evet canım lcwdekilere baktım ama malesef ölçüleri çok küçük uymadı beşiğime 😏 ebebektede mağazalarını gezdim ama göremedim
Ttugbatrn mervoss çok güzel olmuş canım annem bugün yorgancı tarzı bi kaç yere sordu ama malesef yapmıyorlarmıs instagramda çok var sayfalar ama çok pahalı fiyat veriyorlar
mervoss Ttugbatrn evet fiyatları biraz pahallı ama neden yapmıyorlarmıs ki? Yapan cok yer var aslında inşallah bulursunuz cok teşekkür ederim daha güzeli sizin olsun
Aysnr0507 https://ty.gl/yyy5jplr5 Bunu trendyoldan 125e aldım ben bir kaç hafta önce şimdi 155 olmuş bir bak istersen