Kumsal12 Hilaleroll bnm bir yakinim da kimyasal gebelik gecirmisti pesine hemen hamile kalabildi merak etme hic canini sıkma canm rahat ol 🙏🌸
Hilaleroll Kumsal12 çok kafaya yakınlaşa olmuyormuş forumda okumuştum bu ay olmazsa artık akışına bırakıcam artık 🙏🏻
Kumsal12 Hilaleroll tabi canm millet neler neler yapiyor olmasi icin bak senin olmuş ne güzel tekrar olur hepsi ayni olucak diye bisey yok. Dünyada rızkı olan masum hic ummadigimz anda gelir ☺️🙏🌸💜
kardelen214 Kumsal12 Çok güzel belirtiler canım gebelik hazırlığı olabilir özellikle kasık ağrısı yumurtlama belirtisi 🙏🙏😇
Kumsal12 kardelen214 Ya cok istiyoruz biz bide hani hissedilir ya derler bende hissediyorum 🥰🙈 Kasıklarim cok fazla ağırıyor bazen cok canım yanıyor ama eyer olusuyorsa miniğim raziyim acisini cekmesini diyorum 😍😍
Hilaleroll Kumsal12 doktorda öyle dedi oluyor olmuyor değil bu yüzden canını sıkıp daha fazla zorlaştırma dedi bakalım kuzum🤷♀️
kardelen214 Kumsal12 her zamankinden farklı hisler oluşuyorsa akıntı farklılaşmışsa yorgunluk varsa olabilir canım her belirti bir umut 😇😇
Nazli34 Minelesma belimden bende yaptırdım adet sancım çok oluyo diyr ama bi faydasını pek göremedim sanki 🙄
Minelesma Nazli34 bilmiyorum canım ben adet düzensizliği için yapmıştım ama iyi gelmişti demeli herkeste aynı etki olmuyo ama sonuçta sünnet zararı olmaz benim bi arkadasım da oldu 3. Ayında gebe kaldı ağrı için belki fayda olmamışsa bilemem
Nazli34 Minelesma aynen canm ağrılarıma pek faydası olmadı ama biraz düşündümde bnde hacamattan sonra hamile kaldım sanırım 😇 ama düşük oldu tabi. Bidaha denerim bakim😚