Hopefull Tezcansadulla canım umutlandırmak istemem nolur nolmaz diye ama pozitif sanki öyle gördüm ben ama 🥰 istersen gününü bekle kesin olsun derim ben.
Tezcansadulla Kizlar test yaptm normal test ikinci cizgi silik cikti doktoru aradim hemen onayladi hamileligi fakat bir onceki gebeligimi kimysal gecirdigim icin bir haftalik bekleme suresindeyim 🥰
Hopefull Tezcansadulla Ayy çok sevindim senin adına inşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan sağlıkla büyüsün 🙏🏻 Bu mübarek günde dualarımızda birbirimizi de hatırlayalım inşallah isteyen herkes güzel haberler alsın 🙏🏻✨
gunesveguney Tezcansadulla yaaaaaaa cok sevindimmmmmmm insallah saglikli sorunsuz olur kuzummmmmmm insallah guzel haberlerini bekliyoruz 🤩 Bsnde gecen ay kimyasal gevirdim bu ay nasip olur insallahhhh
gunesveguney Tezcansadulla ben gordummmm cok silik gordum amaaa kan mi versen direktt canimmmmm regl gunun geldi miiii
gunesveguney Tezcansadulla canim bende 3 gun once yaptim yumurtlama goreli 14 gun olmustu ama cikmadi daha dogrusu zorla bakinca golge gibi gorunuyordu ama kendi cizgisi de olabilir yoktu bence yani bugun 17. Gun oldu akintim var tekrarlarim belki testi 🤭
Tezcansadulla gunesveguney cnm benim de 14. Gun bugun adet olmam lazimdi ama daha olmadim bakalim yarin sabah tekrarliyicam bende akntm var benimde yuregumi bir gorsen hep korku allahim yardimcim olsun🤲🏻😔
Tezcansadulla gunesveguney cnm buda dunun testi perictor hizli sonuc olani https://imgyukle.com/i/IssmEU https://imgyukle.com/i/IssDlo
Tezcansadulla Kizlar sabah test yaptim pozitif rabbim nasip ederse hamileyim insallah bu mubarek gunde dualarim hepinizle insallah sizin mutlulugunuzu paylasmak banada nasip olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tezcansadulla Hopefull insallah insallah tek dilegim bu rabbim nasip etsin insallah insallah bizde bu sefer tamamina ereriz
Hopefull Tezcansadulla hadi ya çok üzüldüm ne güzel sevinmiştim rabbim nasib etsin hepimize inşallah tüp bebekle olacaksa o şekilde olsun yeter ki sağlıkla olsun 🙏🏻
Tezcansadulla Hopefull bende oyle cnm kismet nasip testte pozitifi gorup boyle olunca cok uzuluyor insan 😔
Tezcansadulla gunesveguney kimyasal cnm 2 cm kistte var yarin tup bebek icn konuscaz insallah kabul ederler
Tezcansadulla gunesveguney oyle cnm oyle nasip kismet herseyin hyirlsii ama ard arda kayip verince kucuk umutlarimiz da yok oluyor testte pozitifi gorum sonu husran cok yipratici